Skip to content
Robert Koolen Heijmans EnergieManagementPlan CO2 dak 4.jpg

Elektriciteit

Elektriciteit is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven en vormt de basis van onze moderne samenleving. Bij Heijmans zijn we ons bewust van het belang van elektriciteit en de impact die het heeft op onze (leef)omgeving. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten op het gebied van elektriciteit, van ontwerp en installatie tot onderhoud en reparatie.

Onze experts werken nauw samen met klanten om oplossingen op maat te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften en budgetten. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe systemen, het upgraden van bestaande infrastructuur of het repareren van storingen, we zorgen voor veilige, betrouwbare en energie-efficiënte oplossingen.

Onze ervaring en kennis van de nieuwste technologieën stellen ons in staat om toekomstgerichte oplossingen te bieden die rekening houden met de toenemende vraag naar duurzame en milieuvriendelijke systemen. Bij Heijmans werken we samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun elektriciteitsbehoeften worden vervuld en dat hun verwachtingen worden overtroffen.

Ontwikkeling en exploitatie van integrale energiesystemen

Robert Koolen Heijmans EnergieManagementPlan CO2 dak 3.jpg

Gebouwde omgeving van Nederland versneld energieneutraal: Heijmans Energie

Om een gezonde leefomgeving te maken, nu en in de toekomst, moet CO2-vrije energie voor iedereen betaalbaar en beschikbaar zijn. Door de stijgende vraag en het groeiende lokale aanbod vanuit warmtepompen, laadpalen en zonnepanelen, ontstaan uitdagingen in het betaalbaar houden en betrouwbaar leveren van onze energie. Om de energietransitie te versnellen, zet Heijmans Energie haar kennis, kunde en kracht in op het gebied van gebiedsontwikkeling, gebouwde omgeving en technische installaties om te komen tot slimme oplossingen.

Hoe maak je het stroomnetwerk toekomstproof?

Energie-opwekking met zonnepanelen

Laadinfrastructuur binnen de energietransitie