Skip to content
Maak het mee-Hakim-monteur Infra.jpg
Maak het mee als

Monteur

Als monteur bij Heijmans werk je op de meest gevarieerde werklocaties. Je werkzaamheden voer je uit op verschillende locaties. Afhankelijk van je expertise werk je op locatie bij bijvoorbeeld ziekenhuizen, schoolgebouwen, kantoorgebouwen, verpleeg- en verzorgingshuizen, musea, Schiphol, maar ook werk- en bouwplaatsen of heerlijk in de buitenlucht.


Maak het mee

Een geel hart, zo noemen je collega’s de trots die zij voelen voor de bijzondere projecten die Heijmans realiseert. Als monteur werk je mee aan of bij gave projecten van Heijmans. Door te experimenteren met nieuwe technieken, te groeien, kennis en expertise te delen stijgen wij boven ons vakgebied uit. Als monteur bij Heijmans draag je bij aan deze verbeteringen en krijg je volop te ruimte om te groeien en de volgende stap te nemen.

Maak het mee bij Heijmans als monteur

Monteurs bij Heijmans

Schuilt er een maker in jou? Bij Heijmans bouwen en onderhouden we met elkaar onze omgeving. We waarderen jouw eigen initiatief hierin en geven je de vrijheid om te werken én te leren. We vinden het belangrijk samen met én voor elkaar te werken aan ieder project. Vind jouw plek binnen Heijmans.

Infra monteur

Binnen Heijmans zijn er voor jou als monteur infratechniek tal van mogelijkheden. Zo kan het zijn dat je aan de slag gaat met een kolossale klus, zoals de bouw van de Gaasperdammertunnel. In een tunnel vervang je alle technische installaties die aanwezig zijn. Maar je kunt ook denken aan werken langs de snelweg zoals het verbreden van de snelweg tussen A1 Apeldoorn Azelo. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen en aansluiten van portalen, lichtmasten, verkeersregelinstallaties en andere verkeerssystemen. Of je bent aan het werk in een tunnel waar je daar alle technische installaties vervangt.

Service monteur

Als service monteur zorg je er samen met je collega’s, binnen een dynamische omgeving, ervoor dat onze opdrachtgevers op hun nieuwe werktuigbouwkundige installaties kunnen rekenen. Een omgeving waarbij verantwoordelijkheid en veiligheid een belangrijk thema is. En hoewel teamwork voorop staat, werk je ook zelfstandig onder aansturing van een chef monteur. Daarbij krijg je als monteur de kans om te blijven leren, omdat de ontwikkelingen in jouw vakgebied nooit stilstaan.

Je werkt in projecten aan installaties op unieke plekken, van kantoren van rijksambtenaren tot aan het ziekenhuis, een justitiegebouw, universiteit of een oud monument. Met onze collega’s werk je in een open sfeer. De lijnen zijn kort en we luisteren naar elkaar.

Bij Heijmans kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, een hecht team met fijne collega’s én uitdagende projecten waarin jij je liefde voor techniek en je energie kwijt kunt. Bij Heijmans stimuleren wij groei en ontwikkeling en geven je de kans om jouw talent ook op andere plekken in te zetten als je dat wilt.

Wat je van ons mag verwachten

  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
  • Een smartphone en laptop of tablet
  • Afhankelijk van je functie een Heijmans gele bus
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw of cao Metaal & Techniek. – afhankelijk van de werkzaamheden en je opleiding.

Weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet?

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden? Bekijk alvast het sollicitatieproces.

Sollicitatieproces

Appen, mailen of juist een leuk filmpje? Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet in de vorm die bij jou past en binnen 5 werkdagen ontvang jij een reactie van ons.

Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar kennen. Wij zijn benieuwd naar jouw werkervaring. Natuurlijk vertellen we ook genoeg over Heijmans en de functie. Stel gerust veel vragen tussendoor.

Het tweede gesprek is op één van onze kantoor- of projectlocaties of je loopt mee met een collega.

Wij sturen je een goed aanbod en bespreken dit altijd samen door zodat jij een goede keuze kan maken. Wanneer jij het aanbod accepteert ontvang je het definitieve contract. Alle stappen zijn gezet! Welkom bij Heijmans. We kijken er naar uit om samen te gaan werken.