Skip to content
Strategie_Welzijn_Maanwijk_web
Samen naar 2030: Welzijn

Wij maken mensen gelukkiger

Wij zijn geen toeschouwer die afwacht tot de problemen van ons land zijn opgelost, wij zetten een stap naar voren en maken de beweging naar een Heijmans als duurzame aanvoerder. Wij zorgen ervoor dat mensen prettig kunnen wonen, werken en verbinden. Wij maken mensen gelukkiger.

Wij redeneren altijd vanuit de gebruiker. Dat is waar we het voor doen. Onze inspanningen leveren een omgeving op die gezond, veilig en aantrekkelijk is. We zijn pas tevreden als gebruikers daadwerkelijk verbetering ervaren, een omgeving die hun welzijn bevordert. Zo draagt ons werk bij aan het levensgeluk van mensen.

Wij maken mensen gelukkiger.

Wonen, werken en verbinden

Wij van Heijmans, wij zijn niet van gisteren. Wat in 1923 begon met de eerste klus van stratenmaker Jan Heijmans, is nu een bedrijf met zo’n 5.000 medewerkers. Al 100 jaar levert de hand van Heijmans praktische en prachtige oplossingen voor wonen, werken en verbinden. Daarop bouwen we voort.

Met een geel hart dat klopt voor Nederland werken we het komende decennium niet alleen aan absolute kwaliteit in de gebouwde omgeving, maar vooral ook aan een omgeving, een land, waar het fijn leven is voor mens en dier en waar de natuur volop bloeit.

Wij zijn Heijmans.
Makers van de Gezonde Leefomgeving.