Skip to content
Statushouders buddies Har Willigers en Cheikhou Sow Maastricht 1.jpg
Maak het mee tijdens een

Leertraject

Wil jij leren en werken in de Techniek, Infra of Bouw? Bij Heijmans zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s die een BBL-opleiding willen volgen. Heijmans heeft verschillende vestigingen en projecten door heel Nederland.


Eveline Bijholt-Smit.JPG

Eveline Bijlholt-Smit

Leerlingen coördinator

Leren bij Heijmans

Als BBL-leerling maak je kennis met ons vak en werk je samen met collega’s aan projecten waar wij als Heijmans trots op zijn. Onder begeleiding van een ervaren collega leer jij de vaardigheden van jouw vakgebied.

Eén dag per week ga je naar een ROC bij jou in de buurt om je mbo-diploma 2, 3 of 4 te halen. De andere vier dagen werk je bij Heijmans. Je wordt opgeleid tot technicus of echte vakman. Naast het salaris betaalt Heijmans ook de kosten van de BBL-opleiding én diverse veiligheidstrainingen.

Bij Heijmans zijn wij op zoek naar

  • Leerling Elektrotechniek – Gebouwde omgeving
  • Leerling Elektrotechniek – Infra techniek
  • Leerling Grond,- water, wegenbouw
  • Leerling Gas, water, warmte
  • Leerling Betontimmerman
  • Leerling Werktuigbouwkundige installaties
  • Leerling Asfaltmedewerker
  • Leerling Timmerman
  • Leerling Boormeester
  • Leerling Machinemonteur
Heijmans CEO Ton Hillen gaat in gesprek met leerling monteur Xander Schijvens. Hij laat Ton in de Amsterdamse Piet Heintunnel zien waarom werken in de techniek leuk is. En studenten van het Koning Willem I College in Den Bosch leren Ton onder andere solderen.

Wat doet Heijmans?

De plekken waar je woont, werkt, plezier maakt en de verbindingen ertussen: Heijmans maakt en verbetert ze. Dat doet het bouwbedrijf al bijna honderd jaar. Jan Heijmans startte in 1923 zijn stratenmakersbedrijf in Rosmalen. Inmiddels is Heijmans uitgegroeid tot een beursgenoteerde onderneming van bijna 5000 mensen met vestigingen in heel Nederland.

Interesse?

Wij hebben ongetwijfeld een leerplaats voor je! Houd daarom onze vacaturepagina goed in de gaten. Staat er geen passende leerplaats voor je tussen, maar ben je wel enthousiast over Heijmans? Stuur dan een open sollicitatie naar recruitment@heijmans.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je vragen over een leer-werktraject bij Heijmans, dan kan je uiteraard altijd bellen of een e-mail sturen naar onze leerlingen coördinator Eveline Bijlholt-Smit.


Wie gingen je voor?

nieuw_even_voorstellen_sebastiaan_den_biggelaar_vierkant

Monteur Systeem Integratie Techniek

Twee jaar geleden startte Sebastiaan den Biggelaar (21) bij Heijmans als leerling monteur. "Het fijne aan werken bij Heijmans vind ik de sfeer, de vriendelijke zwaai als je langs loopt, de behulpzaamheid als je ergens niet uit komt en de gezelligheid onderling. Mijn werk bij Heijmans sluit naadloos aan bij de stof die we op school behandelen."

melik_celik_leerling_infra_contact_2.jpg

Monteur Elektrotechniek

Achter een bureau zitten is niets voor hem, Melik Celik (19) wilde met zijn handen werken en sprak daarvoor met allerlei bedrijven. "Bij Heijmans had ik een goed gevoel." Nu is hij als leerling elektromonteur op pad met zijn leermeesters Anouar en Mimoun: "Ik leer veel, ben lekker de hele dag bezig en steeds op een andere locatie."

Neem contact met ons op