Skip to content
Strategie_Verbinding_Europrovyl_web
Samen naar 2030: Verbinding

Wij zorgen voor de grootst mogelijke stap vooruit

Wij zijn geen toeschouwer die afwacht tot de problemen van ons land zijn opgelost, wij zetten een stap naar voren en maken de beweging naar een Heijmans als duurzame aanvoerder. Wij zorgen ervoor dat mensen prettig kunnen wonen, werken en verbinden. Wij zorgen voor de grootst mogelijke stap vooruit.

De complexe opgaven van nu vragen om een nieuwe aanpak. Wij voeren de regie om baanbrekende oplossingen te realiseren. We gaan hiervoor náást onze opdrachtgever staan en kijken gezamenlijk naar de werkelijke opgave. We creëren sterke netwerken en haken verrassende nieuwe partners aan. In lange termijn relaties bundelen we krachten en leren we van elkaar.

Zo zetten we steeds de grootst mogelijke stap vooruit.

Wonen, werken en verbinden

Wij van Heijmans, wij zijn niet van gisteren. Wat in 1923 begon met de eerste klus van stratenmaker Jan Heijmans, is nu een bedrijf met zo’n 5.000 medewerkers. Al 100 jaar levert de hand van Heijmans praktische en prachtige oplossingen voor wonen, werken en verbinden. Daarop bouwen we voort.

Met een geel hart dat klopt voor Nederland werken we het komende decennium niet alleen aan absolute kwaliteit in de gebouwde omgeving, maar vooral ook aan een omgeving, een land, waar het fijn leven is voor mens en dier en waar de natuur volop bloeit.

Wij zijn Heijmans.
Makers van de Gezonde Leefomgeving.