Skip to content
Maak het mee-Laura-werkvoorbereider.jpg
Maak het mee als

Werkvoorbereider

Stap in onze wereld. Ontdek hoe we met elkaar vorm geven aan de toekomst van Nederland. Beleeft onze projecten van dichtbij en ontdek al jouw mogelijkheden. Jouw eigen toekomst komt meer tot bloei door kansen te zien en initiatief te nemen.


Maak het mee

Een geel hart, zo noemen je collega’s de trots die zij voelen als er weer een bijzondere project gebouwd is. Maar ook het onderhouden van onze projecten is heel belangrijk. In de realisatie fase werk je mee aan de gaafste projecten van Heijmans. Denk bijvoorbeeld aan Zuiderhaven in Harlingen, de A1 Apeldoorn-Azelo of het onderhoud op Schiphol. Door te experimenteren met nieuwe technieken, te groeien, kennis en expertise te delen stijgen wij boven ons vakgebied uit. Als werkvoorbereider bij Heijmans draag je bij aan deze verbeteringen en krijg je volop te ruimte om te groeien en de volgende stap te nemen.

Werkvoorbereiders bij Heijmans

Schuilt er een maker in jou? Bij Heijmans bouwen en onderhouden we met elkaar onze omgeving. We waarderen jouw eigen initiatief hierin en geven je de vrijheid om te werken én te leren. We vinden het belangrijk samen met én voor elkaar te werken aan ieder project. Vind jouw plek binnen Heijmans.

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider werk je samen met vakmannen en -vrouwen. Iedereen is benaderbaar en gefocust op ontwikkeling. De sfeer is gemoedelijk waarbij de klant altijd voorop staat. Van projectmanagers tot uitvoerende collega’s en van leveranciers tot onderaannemers: jij beweegt je moeiteloos tussen alle betrokken partijen. Je onderhoudt contact met leveranciers, vraagt offertes op die je vervolgens beoordeelt, plant samen met de uitvoerder werkzaamheden voor monteurs in en je zorgt dat materiaal altijd op tijd aanwezig is. Je bent een echte teamplayer en houdt de lijnen met het team kort. Je berekent of er meer- of minderwerk is, ziet erop toe dat de werkzaamheden volgens planning verlopen en checkt tussentijds ook of het financiële plaatje nog klopt.

Bij Heijmans kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, een hecht team met fijne collega’s én uitdagende projecten waarin jij je liefde voor techniek en je energie kwijt kunt. Bij Heijmans stimuleren wij groei en ontwikkeling en geven je de kans om jouw talent ook op andere plekken in te zetten als je dat wilt.

Wat je van ons mag verwachten

  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
  • Een smartphone en laptop of tablet
  • Afhankelijk van je functie een leaseauto
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bouw & Infra of Metaal & Techniek – afhankelijk van de werkzaamheden en je opleiding.

Weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet?

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden? Bekijk alvast het sollicitatieproces.

Sollicitatieproces

Appen, mailen of juist een leuk filmpje? Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet in de vorm die bij jou past en binnen 5 werkdagen ontvang jij een reactie van ons.

Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar kennen. Wij zijn benieuwd naar jouw werkervaring en competenties. Natuurlijk vertellen we ook genoeg over Heijmans en de functie. Stel gerust veel vragen tussendoor.

Het tweede gesprek is altijd op één van onze kantoor- of projectlocaties. Wil je een keer meekijken op een project? Dit is altijd bespreekbaar.

Wij sturen je een goed aanbod en bespreken dit altijd samen door zodat jij een goede keuze kan maken. Wanneer jij het aanbod accepteert ontvang je het definitieve contract. Alle stappen zijn gezet! Welkom bij Heijmans. We kijken er naar uit om samen te gaan werken.