Skip to content
Maak het mee-Wilco-uitvoerder.jpg
Alles wat jij wil weten over

Werken bij Heijmans

banner-recruitment.jpg

Stap in onze wereld

Bij Heijmans geven we samen vorm aan de toekomst van Nederland. Iedereen wil schone lucht inademen, wonen in een fijne buurt, genieten van mooie natuur en veilig reizen van A naar B. Jij kunt daaraan bijdragen door samen met ons te ontwikkelen, te bouwen, te verbinden en te maken. Beleef onze projecten van dichtbij en ontdek alle mogelijkheden bij Heijmans.


Maak het mee

Bij Heijmans krijg je de kans om het mee te maken. Letterlijk. Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Dit doen we samen, ieder met zijn eigen kennis en kunde. Met veel waardering voor eigen initiatief. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden? Zowel voor Heijmans, als voor jezelf? Laat het ons weten! Wij zijn nieuwsgierig naar jou.

Bekijk de video met onze medewerkers.

Over Heijmans, een voorstelrondje

Heijmans is ooit begonnen met een maker. Een stratenmaker om precies te zijn. Jan Heijmans startte in 1923 op zijn twintigste een bedrijf dat hij in de jaren daarna zag uitgroeien tot iets moois. Een Brabants familiebedrijf dat van een stratenmakerij uitgroeide tot wegenbouwer, tot bouwer van woningen, winkels en bedrijfspanden en tot ontwikkelaar van woonwijken, winkelgebieden en bedrijvenparken. Steeds groter, steeds verder. In al die tijd is het maken nooit uit ons DNA verdwenen. Meer weten over Heijmans?

Altijd in ontwikkeling

Of je nu wilt leren hoe je een nieuwe rol kunt invullen, verdiepen op een bepaald thema of werken aan je persoonlijke ontwikkeling: binnen Heijmans kun jij jouw eigen pad bewandelen. Met elkaar zijn wij altijd in ontwikkeling, waardoor we een ijzersterk eindresultaat neerzetten en bouwen aan een gezonde leefomgeving. Vind jouw plek in een van onze vakgebieden Wonen, Werken of Verbinden.

Heijmans is georganiseerd binnen een viertal bedrijfsstromen:

  • Vastgoed - Draag bij aan gebiedsontwikkeling.
  • Woningbouw - Maak de realisatie van woningen mogelijk.
  • Utiliteit - Ontwerp, realiseer of onderhoud hoogwaardige elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.
  • Infra - Of richt je op het aanleggen, verbeteren en onderhouden van weginfrastructuur en openbare ruimte in Nederland.

Klaar om kansen te grijpen?


Nieuwsgierig en wil je meer weten?

ema_groepsfototeam.jpg

Samen zijn we één

We willen een werkgever zijn bij wie je je thuis voelt. Ongeacht waar je vandaan komt, wie je bent of welk opleidingsniveau je hebt. Diversiteit in onze organisatie maakt het verschil. Dat weten we. Juist door verschillend te zijn, halen we het beste in elkaar naar boven. We bieden dan ook een prettige werkomgeving waarin iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Zo startten we eerder al een leer- en werktraject voor statushouders, bieden we boeiende traineeships waarmee we jong talent opleiden én verwelkomen we gelukkig steeds meer vrouwelijke collega’s.

jan_heijmans_werner_van_eck_veiligheid_heijmans_6.jpg

Staat als een huis

We zijn de makers van een gezonde leefomgeving. Een gezonde leefomgeving is ook een veilige werkomgeving. Waarvan je veilig thuiskomt, iedere dag. Bij Heijmans geloven we dat iedereen een rol heeft in veiligheid. Samen werken we aan een veilige werkomgeving door bewust én actief veiligheidsgedrag te laten zien. Zo creëren we een veilige omgeving thuis, onderweg en op het werk!