Modern meesterwerk

Intiem wonen nabij de prachtige binnenstad van Delft met zijn historische straatjes en pittoreske grachtjes. Dat kan in ‘Het Straatje’ in de Coendersbuurt. Met het meesterwerk van de Delftse Meester Johannes Vermeer als inspiratiebron, wordt Het Straatje een knusse buurt met een unieke uitstraling.

 • Delft
 • 2017-2018
 • 15,4 miljoen
 • Heijmans & ERA Contour

Vijf keer bijzonder

 1. Nieuw Delft

  Nieuw Delft

  Met 37 vrije sector koopwoningen, een half verdiepte parkeergarage met 107 plaatsen en 10 appartementen voor Stichting Thuis Onder Vrienden (TOV), maakt Het Straatje deel uit van de gebiedsontwikkeling Nieuw Delft aan de Nieuwe Gracht in het spoorzonegebied.

  Tags

 2. Wensen komen uit

  Wensen komen uit

  Kopers kregen de kans zelf hun droomhuis samen te stellen. Zes gevelontwerpen, een extra woonlaag, diverse geveltoevoegingen en verschillende plattegrondindelingen maken het mogelijk dat kopers hun woning volledig naar eigen smaak vormgeven.

  Tags

 3. Als in de 16e eeuw

  Met zes gevels van drie verschillende architecten sluit Het Straatje aan op het diverse en gezellige karakter van de nieuwe Coendersbuurt. Een Delfts huis, Glazen huis of misschien wel een Pakhuis? De eigenaar bepaalt hier zelf hoe zijn huis eruit komt te zien. Net als in de 16e eeuw.

  Tags

 4. Toplocatie

  Toplocatie

  Het Straatje is wonen op een rustig, maar toch stedelijk, autoluw eiland op vijf minuten loopafstand van de historische binnenstad, twee minuten van het nieuwe ondergrondse station en tien minuten reizen van hartje Den Haag en Rotterdam.

 5. Thuis onder vrienden

  Op de plek van 3 grondgebonden woningen worden voor Stichting TOV 10 appartementen gebouwd voor een kleinschalige woongroep van jonge mensen met een verstandelijke beperking. Deze maatschappelijke bijdrage wordt gerealiseerd in samenwerking met de Gemeente Delft en woningcorporatie Woonbron.