Skip to content
Maak het mee-Laura-werkvoorbereider.jpg
Maak het mee als

Werkvoorbereider bij Heijmans Services

Wat ministeries, ziekenhuizen, vliegvelden, musea, universiteiten, datacenters en hightechbedrijven met elkaar gemeen hebben? Bij deze en honderden andere bijzondere gebouwen door het hele land zijn wij dé partner op het gebied van beheer, onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Veilige, comfortabele en goedwerkende technische installaties op deze locaties: daar zetten we ons keer op keer voor in.


Baan vol mogelijkheden

Hét aanspreekpunt van de klant, dat ben jij als werkvoorbereider. Meedenken met opdrachtgevers over de nieuwste technieken, vragen van monteurs beantwoorden, materialen inkopen: het is slechts een kleine greep uit jouw gevarieerde takenpakket. Je krijgt een van de technische domeinen onder je hoede: elektrotechniek, (werktuig)bouwkunde of beveiligings- en brandmeldtechniek. Samen met jou kijken we welk werk het beste bij je past. Misschien zet jij je als werkvoorbereider wel in voor het beheer en onderhoud van de rechtbank Amsterdam. Of zorg jij dat de beveiligingsinstallaties in gevangenissen en scholen optimaal werken.

Benieuwd waar je allemaal nog meer actief kunt zijn? Neem eens een kijkje op onze projectenpagina. Of bekijk alle passende vacatures als werkvoorbereider.

Maak het mee als werkvoorbereider bij Heijmans Services.

Aan de slag in je eigen regio

Van Drachten tot Geleen: met negen vestigingen door het hele land staan we als Heijmans Services altijd dicht bij onze opdrachtgevers. Daarbij werkt iedere regio voor unieke opdrachtgevers. Wist je bijvoorbeeld dat …

  • … we een eigen kantoor op Schiphol hebben? Werken met uitzicht op stijgende en landende vliegtuigen, dat je wil je toch?
  • … we in Utrecht onze eigen afdeling Safety & Security hebben die werkt aan uitdagende projecten op het gebied van veiligheid?
  • … we samen met drie andere partijen het beheer en onderhoud verzorgen bij ASML in Veldhoven, een campus die bruist van de techniek?
  • … we ook verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud bij diverse ministeries in Den Haag en zo zorgen dat duizenden ambtenaren hun werk goed kunnen doen?

Je gaat aan de slag in de regio waarin je woont. Welke locatie dat ook is: je krijgt een verantwoordelijke, uitdagende en gevarieerde baan. In een hecht team met enthousiaste en gedreven vaklieden, waar het niet uitmaakt waar je vandaan komt en of je starter of bijna-gepensioneerde bent. We luisteren naar elkaar en denken samen na hoe we het werk steeds beter kunnen uitvoeren.

Het is ontzettend gaaf om bij een koploper in het beheer en onderhoud te werken. En het verveelt nóóit; het ene moment stem ik zaken af met de klant, het andere moment los ik samen met collega’s een spoedklus op. Het geeft veel voldoening om projecten tot een goed einde te brengen en zo bij te dragen aan locaties waar het prettig werken of verblijven is.
Diana ter Brake

Weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet?

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer aan een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden? Bekijk alvast het sollicitatieproces.

Stappen

Appen, mailen of juist een leuk filmpje? Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet in de vorm die bij jou past en binnen 5 werkdagen ontvang jij een reactie van ons.

Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar kennen. Wij zijn benieuwd naar jouw werkervaring. Natuurlijk vertellen we ook genoeg over Heijmans en de functie. Stel gerust veel vragen tussendoor.

Het tweede gesprek is op één van onze kantoor- of projectlocaties of je loopt mee met een collega.

Wij sturen je een goed aanbod en bespreken dit altijd samen door zodat jij een goede keuze kan maken. Wanneer jij het aanbod accepteert ontvang je het definitieve contract. Alle stappen zijn gezet! Welkom bij Heijmans. We kijken er naar uit om samen te gaan werken.

Neem contact met ons op