Skip to content
Nieuwe generatie kinderen kijkt naar nieuwe generatie woningen Heijmans Horizon

Heijmans Horizon

Kijk verder. Zie meer

Als corporatie of belegger maak je huisvestingskeuzes voor nu en later. Keuzes van vandaag zijn voelbaar voor volgende generaties.

Bij Heijmans geloven we dat het bouwen van een huis een verantwoordelijkheid is waar we zorgvuldig mee om moeten gaan. Wij bepalen nu hoe we de wereld achterlaten. Samen met onze partners ontwikkelen wij de nieuwste, circulaire en energiepositieve grondgebonden woningen. En kijken we met een frisse blik naar nieuwe ideeën. Naar toekomstbestendige woningen met oog op een gezondere leefomgeving.

Met een eigen fabrieksmatige houtskeletbouw woning zetten we een belangrijke stap om de woningvoorraad in Nederland te vergroten. Duurzaam, modulair en biobased voor iedereen.
Zo komt een gezonde leefomgeving voor toekomstige generaties sneller binnen bereik.

Met de inzet van digitale technieken, duurzame grondstoffen en schone energie maken we een versnelling in de transitie. Wij vinden dat het anders kan. Samen maken we de verandering.

Een verandering die voelbaar is, met een natuurlijke manier van bouwen. Gewoon, zodat we kunnen wonen in wijken boordevol groen waar oog en zorg is voor mens, dier en natuur.

Plekken waar niet gewoon gewoond wordt.
Maar waar, natuurlijk gebouwd wordt om te leven.

Ga je met ons mee? Wij gaan graag met je in gesprek over de toekomst van bouwen en wonen.

Meer informatie over Heijmans Horizon? Vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement