Skip to content
Gorinchem Hoog Dalem Heijmans Huismerk conceptwoningen woonwijk.jpg

Heijmans Huismerk

Conceptueel bouwen met rendabele woningen voor beleggers, corporaties en gemeenten

Unieke woningen die karakter geven aan de wijk. Passend in een gezonde leefomgeving waar mens en natuur centraal staan. Met eindeloze variatiemogelijkheden van Heijmans Huismerk maken we die ambities waar. Zo ontstaat er een betaalbaar woonprogramma voor iedere doelgroep. Heijmans Huismerk is een verantwoorde investering waarmee we bouwen aan leefbare wijken, gezonde leefomgevingen en een thuis voor iedereen.

Voor iedereen een plek in de stad

Heijmans Huismerk creëert karakteristieke stadswijken met 4 gebouwtypen, van 3 tot 20 woonlagen met een breed scala aan keuzemogelijkheden. De stedelijke appartementen zijn dé oplossing om iedere doelgroep betaalbaar in de stad te laten wonen.

Ontdek meer

Voor kleine huishoudens een passend thuis

Heijmans Huismerk is al 10 jaar hét woonproduct voor verschillende woningtypen, met een vaste kern en een flexibele schil. Heijmans Huismerkappartementen bestaan uit twee- en driekamerwoningen met een vaste indeling en veel keuzemogelijkheden in de afwerking. Ook in vormgeving is volop variatie mogelijk, zodat geen woongebouw hetzelfde is.

Ontdek meer

Voor iedereen een fijn huis

Geen straat is hetzelfde met Heijmans Huismerk grondgebonden woningen. De variatie zorgt ervoor dat de woonwensen van verschillende doelgroepen binnen dezelfde leefomgeving werkelijkheid worden, en dat er een gevarieerd straatbeeld ontstaat.

Ontdek meer

Verantwoorde investering

Door de toenemende druk op de woningmarkt en een steeds groter wordende vraag naar betaalbare woningen voor kleinere huishoudens, is slimmer en sneller bouwen steeds belangrijker.

Heijmans Huismerk speelt in op die behoeftes, door sneller te ontwikkelen en te bouwen tegen lagere kosten. Het eindresultaat: unieke woningen van goede kwaliteit, met een hoge klantwaardering. Door te werken met vastgestelde woningtypes, variaties en een gestandaardiseerd proces maken we appartementen en huizen met een eigen identiteit. Zo ontstaan sfeervolle buurten waar mensen graag willen wonen.

Comfortabele woningen met karakter, voor iedere portemonnee