Skip to content
Gorinchem Hoog Dalem Heijmans Huismerk conceptwoningen woonwijk.jpg

Heijmans Huismerk

Conceptueel bouwen aan rendabele huurwoningen voor beleggers en corporaties

Eigenheid van woningen. Karakter geven aan een wijk. Wonen in een fijne buurt en genieten van mooie natuur. Met de 1001 variatiemogelijkheden van Heijmans Huismerk spelen we in op deze wensen. Zo past ieder project zich aan de eigenheid van bewoners aan.

Waarom Heijmans Huismerk?

Conceptwoningen Heijmans Huismerk woonwijk in Pijnacker, Boszoom.jpg

✓ Appartementen en huizen vol variatie

Kies uit een breed scala aan woningtypes, passend bij de bewoners van uw huurwoning. De woningen hebben een vaste kern met een flexibele schil. Variatie en duurzaamheid zijn de norm. Hierdoor is geen wijk hetzelfde.

Vrouwen lachen uit het raam van conceptwoning Heijmans Huismerk.jpg

✓ Blijvend betaalbaar

Doordat we continu verbeteren en verslimmen, bewaken we dat de woningen rendabel blijven. Mede door het geoptimaliseerde proces zorgen we voor een snelle ontwikkel- en bouwtijd, lage kosten en een hoge kwaliteit.

Heijmans Huismerk 10 jaar ervaring in conceptueel bouwen

✓ 10 jaar ervaring

Heijmans Huismerk is één van de langstlopende en doorontwikkelde producten als het gaat om conceptueel bouwen in Nederland. Jaarlijks bouwen wij een 1000-tal conceptwoningen die continu geoptimaliseerd worden. Samen met partners blijven we innoveren en verduurzamen.

Bekijk hieronder hoe Heijmans standaardisatie combineert met variatie en daarmee fijne leefomgevingen creëert:

Verantwoorde investering

Met de toenemende druk op de woningmarkt en een steeds groter wordende vraag naar woningen voor één- en tweepersoonshuishoudens, zien we het voordeel van conceptueel bouwen. In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt.

Met de bewezen producten van Heijmans kunnen we inspelen op veranderde omstandigheden; sneller ontwikkelen en bouwen tegen lagere kosten. Duurzame woningen van goede kwaliteit, met een prima klantwaardering. Op basis van vastgestelde woningtypes, variaties en een gestandaardiseerd proces maken we huizen én appartementen met een eigen identiteit. Zo ontstaat een sfeervolle buurt waar mensen graag willen wonen.

Heijmans Huismerk is hét woonconcept voor betaalbare huurwoningen vol variatie. Een verantwoorde investering passend bij een gezonde leefomgeving. Comfortabel, compleet en met karakter; voor iedere portemonnee. Door vaste processen te optimaliseren blijven de kosten laag en kunnen we duurzame, betaalbare woningen bouwen. Zo bouwen we samen aan leefbare wijken en een thuis voor iedereen.

Door te denken in concepten, continue aanscherping en vergaande samenwerking met partners kunnen we hogere kwaliteit bieden tegen een lagere prijs.

Meer informatie over Heijmans Huismerk? Vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement