Skip to content
Gorinchem Hoog Dalem Heijmans Huismerk conceptwoningen woonwijk.jpg

Heijmans Huismerk

Conceptueel bouwen aan rendabele huurwoningen voor beleggers en corporaties

Eigenheid van woningen. Karakter geven aan een wijk. Wonen in een fijne buurt en genieten van mooie natuur. Met de 1001 variatiemogelijkheden van Heijmans Huismerk spelen we in op deze wensen. Zo past ieder project zich aan de eigenheid van bewoners aan.

Heijmans Huismerk - Grondgebonden woningen

Voor iedereen een fijn thuis

Al meer dan 10 jaar ontwikkelen en bouwen we onze Huismerk woningen. De verschillende woningtypes - bestaande uit een vaste kern en een flexibele schil - maken het mogelijk dat geen project hetzelfde is. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden om een diversiteit aan doelgroepen in een leefbare omgeving met elkaar te laten wonen.

Ontdek meer

Heijmans Huismerk - appartementen

Voor kleine huishoudens een passend thuis.

Net als bij onze grondgebonden woningen werken we bij de appartementen met een vaste kern en een flexibele schil. De twee-en driekamerwoningen zijn qua indeling vastomlijnd met keuzemogelijkheden voor het afwerkingsniveau. De massa-opbouw van het appartementengebouw en de architectonische vormgeving zijn naar behoefte in te vullen.

Ontdek meer

Appartementen stedelijk

Voor iedereen een plek in de stad.

Om iedere doelgroep betaalbaar in de stad te kunnen laten wonen moeten we zorgvuldig verdichten. Van een- tot vijfkamerwoningen in verschillende type appartementengebouwen. Met behoud van stedenbouwkundige en architectonische kwaliteit binnen de lokale context worden de voordelen van een gestandaardiseerd product gecombineerd met een grote mate aan diversiteit.

Ontdek meer

Bekijk hieronder hoe Heijmans standaardisatie combineert met variatie en daarmee fijne leefomgevingen creëert:

Verantwoorde investering

Met de toenemende druk op de woningmarkt en een steeds groter wordende vraag naar woningen voor één- en tweepersoonshuishoudens, zien we het voordeel van conceptueel bouwen. In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt.

Met de bewezen producten van Heijmans kunnen we inspelen op veranderde omstandigheden; sneller ontwikkelen en bouwen tegen lagere kosten. Duurzame woningen van goede kwaliteit, met een prima klantwaardering. Op basis van vastgestelde woningtypes, variaties en een gestandaardiseerd proces maken we huizen én appartementen met een eigen identiteit. Zo ontstaat een sfeervolle buurt waar mensen graag willen wonen.

Heijmans Huismerk is hét woonconcept voor betaalbare huurwoningen vol variatie. Een verantwoorde investering passend bij een gezonde leefomgeving. Comfortabel, compleet en met karakter; voor iedere portemonnee. Door vaste processen te optimaliseren blijven de kosten laag en kunnen we duurzame, betaalbare woningen bouwen. Zo bouwen we samen aan leefbare wijken en een thuis voor iedereen.

Door te denken in concepten, continue aanscherping en vergaande samenwerking met partners kunnen we hogere kwaliteit bieden tegen een lagere prijs.

Meer informatie over Heijmans Huismerk? Vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement