Skip to content
Heijmans medewerkers kijken naar conceptwoning Heijmans Huismerk.jpg
De snelste route naar een duidelijk antwoord

FAQ

Vragen die we vaak horen

Ja, ontzettend veel! Variatie is de grote kracht van Heijmans Huismerk. Het basisontwerp is een vaste kern met een flexibele schil. De appartementen hebben een vrije vorm, uiteraard gevormd met onze vaste modules. Langwerpig of carré, vijf of 20 lagen, bijna alles is mogelijk. Daardoor is geen straat of wijk hetzelfde en valt er veel te kiezen op het gebied van aantal lagen, woningtypen, techniek, duurzaamheid en architectuur. Bekijk het assortiment.

Heijmans Huismerk is voor de sociale huursector en huurwoningen in het middensegment. Dat betekent dat de grondgebonden woningen en appartementen heel geschikt zijn voor woningbouwcorporaties en beleggers. De stedelijke appartementen zijn naast de huursector ook voor de koopsector en daarmee geschikt voor complexe stedelijke opgaven van gemeenten, ontwikkelaars, beleggers en woningbouwcorporaties.

Heijmans Huismerk is het resultaat van 10 jaar ervaring met conceptueel bouwen. Samen met een vast team van co-makers houden we tijdens de ontwikkeling continu rekening met de technische randvoorwaarden en woonwensen. Dankzij de transparante prijzen en onderhoudskosten is er inzicht in de kosten, passend bij de beoogde rendementseis. Na het maken van de keuzes over de woning of het gebouw, zijn de kosten direct inzichtelijk. Zo zijn er geen financiële verrassingen achteraf.

De kosten zijn onder andere afhankelijk van de gemaakte keuzes per woning, de hoeveelheid woningen en de locatie randvoorwaarden. Neem voor een uitgebreide toelichting contact op.

In de woningen van Heijmans Huismerk zijn drie installaties mogelijk:

- Stadsverwarming;

- Bodemwarmtepomp;

- Luchtwarmtepomp.

Het vermogen van de warmtepomp, het aantal PV-panelen en de maatregelen die benodigd zijn om te voldoen aan de TO-juli eis, zijn afhankelijk van het type woning, de gekozen opties en de oriëntatie van de woning en/of het gebouw.

De woningen worden op basis van de projectlocatie aangepast conform de BENG-eisen. Daarnaast is het mogelijk om inzicht te geven in duurzame keuzemogelijkheden specifiek voor het project. Alle woningen bouwen we met een minimale GPR-score van gemiddeld 7,5. Gezondheid en woonkwaliteit scoren ruim boven de 8,0. Uiteraard passen we uitsluitend hout toe uit duurzaam beheerde bossen.

Voor een project vanaf 20 grondgebonden woningen onderzoeken wij de mogelijkheden om het Heijmans Huismerk toe te passen. Voor de appartementen geldt een hoger aantal woningen. Meer weten, neem contact op.