Skip to content
Heijmans medewerkers kijken naar conceptwoning Heijmans Huismerk.jpg
De snelste route naar een duidelijk antwoord

FAQ

Vragen die we vaak horen

Ja, heel veel zelfs! Variatie is de grote kracht van Heijmans Huismerk. Het basisontwerp is gebaseerd op een vaste kern met een flexibele schil. Daardoor is geen wijk hetzelfde en zijn er veel mogelijkheden op het gebied van woningtype, techniek, duurzaamheid en architectuur.

Heijmans Huismerk is geschikt voor de sociale huursector en huurwoningen in het middensegment. Dat betekent dat woningbouwcorporaties en beleggers perfect met de kwaliteit van deze woningen uit de voeten kunnen.

Heijmans Huismerk is een resultaat van 10 jaar ervaring in conceptueel bouwen. Dit doen we met een vast team van co-makers waarbij we continu de technische randvoorwaarden (o.a. BENG) en woonwensen borgen in de ontwikkeling. Dankzij transparante prijzen en onderhoudskosten krijg je inzicht in de stichtingskosten, passend bij de beoogde rendementseis. De all-in prijs wordt bepaald door de gekozen basiswoning, aanvullende wensen en de werkzaamheden in het ontwikkelproces. De financiële gevolgen van de keuzes die worden gemaakt zijn direct inzichtelijk. Nooit verrassingen achteraf! De woningen zijn direct verhuurklaar na een realisatietijd van 60 werkdagen.

De kosten van Heijmans Huismerk zijn o.a. afhankelijk van de gemaakte keuzes per woning, de hoeveelheid woningen en de locatie. In de basis start een Heijmans Huismerk woning vanaf €86.000,- (woning op stadsverwarming, excl. BTW, per 20 woningen, prijspeil 2021) Zie voor een uitgebreidere toelichting, het typeoverzicht en voorwaarden onze downloadbare brochure.

De woningen zijn 60 dagen van start realisatie tot sleuteloverdracht direct verhuurklaar. Dat doen we in 7 eenvoudige stappen. En met 0 opleverpunten uiteraard. Benieuwd naar het stappenplan?

Met Heijmans Huismerk heeft u keuze uit drie installatieconcepten die mogelijk zijn bij de vastgestelde plattegronden:

- Stadsverwarming;

- Bodemwarmtepomp;

- Luchtwarmtepomp.

TO-juli maatregelen, PV-panelen en het vermogen van de warmtepomp zijn afhankelijk van type, opties en oriëntatie van de woning.

De woningen worden aan de hand van de projectlocatie aangepast conform de BENG eisen. Heb je daarnaast duurzame ambities, dan is dit mogelijk. We geven je inzicht in duurzame keuzemogelijkheden specifiek voor jouw project. Alle woningen bouwen we met een minimale GPR-score van 7,5 gemiddeld. Gezondheid en woonkwaliteit scoren ruim boven de 8. Uiteraard passen we uitsluitend hout toe uit duurzaam beheerde bossen.

Voor een project vanaf 12 woningen onderzoeken wij graag met jou de mogelijkheden om het Heijmans Huismerk toe te passen.

Je vindt een toelichting op onze prijsvorming in onze technische brochure.

Je vindt onze technische uitgangspunten in onze technische brochure.