Skip to content
boszoom pijnacker vrouw met kind.jpg
Verantwoorde investering in leefbare wijken en tevreden bewoners

Variatie

Variatie op-en-top

1. Match je type

Voor iedere doelgroep biedt Heijmans Huismerk geschikte woningen. Van starters tot senioren, van eenpersoonshuishoudens tot gezinnen.

2. Eindeloos variëren

We zorgen door middel van variatiemogelijkheden dat er een gevarieerd straatbeeld ontstaat. Denk hierbij aan een afwijkende dakvorm of entree.

3. Passende architectuurstijl

Iedere locatie heeft zijn eigen identiteit en behoefte aan esthetische kwaliteit passend bij de opbouw van wijken en straatbeeld. Door de diversiteit in architectuurstijlen voldoet Heijmans Huismerk aan deze eisen en zorgen wij voor leefbare wijken.

4. Flexibel in installatiekeuze

Warmtepomp of stadsverwarming? Dit is beiden mogelijk. De woningen zijn standaard voorbereid op zowel bodemwarmtepomp, luchtwarmtepomp en stadsverwarming. We kijken samen naar wat het beste bij jouw locatie past.

5. Gezonde leefomgeving

De woningen worden aan de hand van de projectlocatie aangepast conform de BENG eisen. Heb je daarnaast duurzame ambities, dan is dit mogelijk. We geven je inzicht in duurzame keuzemogelijkheden specifiek voor jouw project.

En we kijken verder dan alleen de woning, ook de flora en fauna betrekken we hierin.  Zo is het plaatsen van geïntegreerde nestkasten voor huismussen, zwaluwen of vleermuizen een optie. Ook kunnen onze ecologen, indien gewenst, onderzoek in de wijk doen naar aanwezige flora en fauna.

Bekijk hieronder de ontwerpprincipes van Heijmans Huismerk appartementen

Heijmans Huismerk woningen bewijzen hun waarde door de laagst mogelijke prijs, de hoge kwaliteit én keuzevrijheid. Met voor elke doelgroep een doordacht plan bouwen we aan een ideaal thuis.
Vrouwen lachen uit het raam van conceptwoning Heijmans Huismerk.jpg

Meer informatie over Heijmans Huismerk? Vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement