Skip to content
Variatie in gevelsmaakmakers
Investeer in leefbare wijken en tevreden bewoners

Variatie

Variatie op-en-top

1. Match je type

Voor iedere doelgroep biedt Heijmans Huismerk geschikte woningen. Van starters tot senioren en van eenpersoonshuishoudens tot gezinnen.

2. Eindeloos variëren

Door alle variatiemogelijkheden bij de verschillende woningtypen ontstaat er een gevarieerd straatbeeld in de wijk. Denk hierbij aan verschillende gebouwvormen, afwijkende dakvormen en wisselende entrees.

3. Passende architectuurstijl

Iedere locatie heeft haar eigen gezicht en behoefte aan een uitstraling passend bij de opbouw van de wijk en straatbeeld. Door diversiteit aan te brengen in de architectuur van de woningtypen zorgt Heijmans Huismerk voor leefbare en aantrekkelijke wijken.

4. Flexibel in installatiekeuze

Een warmtepomp of stadsverwarming? Dat is zo geregeld, want de woningen van Heijmans Huismerk zijn standaard uitgerust zodat een bodemwarmtepomp, luchtwarmtepomp en stadsverwarming kan worden aangesloten. Net wat het beste bij de locatie past.

5. Gezonde leefomgeving

We geven graag inzicht in duurzame keuzemogelijkheden, specifiek voor het betreffende woonproject. Daarbij kijken we verder dan alleen de woning, ook aan de omliggende flora en fauna wordt gedacht. Zo is het plaatsen van geïntegreerde nestkasten voor huismussen, zwaluwen of vleermuizen een optie. Ook een onderzoek in de wijk naar de aanwezige flora en fauna kan – indien gewenst – worden gedaan door onze ecologen.

Meer informatie over Heijmans Huismerk? Vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement