Skip to content
Huismerk appartament - Culemborg
Voor kleine huishoudens een passend thuis

Heijmans Huismerk appartementen

Op korte termijn zijn veel nieuwe woningen nodig en de vraag naar kwalitatieve woningen voor kleine huishoudens is groot. Het antwoord hierop? Heijmans Huismerk appartementen, speciaal ontwikkeld voor woningcorporaties en beleggers die op zoek zijn naar betaalbare woningen voor deze doelgroep.

Drie reden om te kiezen voor Heijmans Huismerk appartementen?

  • Een blijvend betaalbare woning

Conceptueel bouwen met vaste modules en duidelijke spelregels zorgt voor een transparante all-in prijs.

  • Snelle ontwikkel- en bouwtijd

In 5 weken is een volledig plan gereed en de bouwtijd is 8 maanden.

  • Gevelsmaakmakers

Geen gebouw is hetzelfde, dankzij de variatie die mogelijk is tot 5 bouwlagen.

Unieke woongebouwen

Door de combinatie van een vaste kern met een flexibele schil is het mogelijk om wijken te creëren met unieke woongebouwen voor verschillende doelgroepen. Denk aan verschillende gebouwvormen en entrees. Zo bouwen we gezonde, leefbare wijken tegen een betaalbare prijs.

Conceptueel bouwen met Heijmans Huismerk appartementen lijkt op bouwen met blokken. Wij noemen dat modules. Voor elke doelgroep is er een module met een standaardindeling die passend is. De gebouwvorm is vrij te bepalen, daarbinnen kunnen de modules ingepast worden. Naast de gebouwvorm is de buitenkant volledig naar wens aan te passen, met wat wij onze gevelsmaakmakers noemen.

Snel, haalbaar en rendabel

Nieuwe appartementencomplexen moeten tegenwoordig gevarieerd, snel, rendabel en haalbaar gebouwd worden. Wij weten door onze jarenlange ervaring als geen ander welke woonwensen er zijn. Deze wensen hebben wij gestandaardiseerd in een ontwerpbibliotheek. Dankzij het slimme ontwerp van de modules van Heijmans Huismerk appartementen is het mogelijk om eindeloos te variëren bij het ontwerpen van de gebouwen.

Door de standaardisatie doorlopen we het ontwerp- en bouwproces snel en foutloos. We werken met vaste partners en bouwen zonder steigers. Zo bouwen we snel én veilig aan een uniek en betaalbaar woongebouw. Deze aanpak zorgt ervoor dat de Heijmans Huismerk appartementen een rendabele investering zijn.

Met Heijmans Huismerk appartementen bieden we iedere doelgroep een passende woning. Benieuwd naar de verschillende woningtypes en plattegronden?

Bekijk het assortiment.

Ontvang meer informatie over Heijmans Huismerk appartementen

Conceptueel bouwen tot 5 bouwlagen met vaste modules en een transparante all-in prijs. Gebouwd in 8 maanden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Vul onderstaande formulier in en ontvang de technische brochure.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement

Neem contact met ons op