Download de brochure

Heijmans streeft naar een gezonde leefomgeving. Iedereen wil immers gezonde lucht inademen, wonen in een fijne buurt, genieten van de natuur, werken op een inspirerende werkplek en veilig van A naar B om aan het eind van de dag gezond weer thuis te komen. Met deze visie top of mind, kijken we om ons heen en passen ons steeds aan. Een boodschap die ons gele hart sneller doet kloppen.

Basisbrochure Heijmans Huismerk maart 2020.pdf (1,7 MB)

Factsbrochure Heijmans Huismerk maart 2020.pdf (8,4 MB)

Heijmans wil zorgvuldig antwoord geven op nieuwe ontwikkelingen en relevante vragen, voor nu en in de toekomst. Hoe dragen we bij aan leefbare wijken en veilig wonen en daarmee aan stabiliteit in de samenleving? Door conceptueel bouwen, Heijmans Huismerk woningen, zorgt enerzijds de vaste kern voor lage kosten en hoge kwaliteit.

Anderzijds maakt de flexibele schil dat geen huis hetzelfde is. Het jasje varieert waardoor 1001 verschillende woningen ontstaan. Deze variatie draagt bij aan leefbaarheid en een prettig gevoel in de wijk. Door conceptueel denken, kunnen we hogere kwaliteit bieden tegen lage prijzen. Daarmee bieden we corporaties en beleggers de mogelijkheden tot een gezond rendement op hun huurwoningen.

Oog voor uw rendement

  • De Heijmans Huismerk woning vormt een betrouwbare investering voor de sociale huursector en het middensegment huur. Dankzij transparante prijzen krijgt u inzicht. Uw all-in prijs wordt bepaald door de gekozen basiswoning, uw aanvullende wensen en de werkzaamheden in het ontwikkelproces. U overziet meteen de financiële gevolgen van de keuzes die u maakt. Nooit verrassingen achteraf!
  • Rendement wordt niet gehaald bij oplevering, maar bij verhuur. Daar is onderhoud een integraal onderdeel van. Vandaar dat bij het Heijmans Huismerk niet alleen de prijs gegarandeerd is, maar ook het onderhoud inzichtelijk wordt gemaakt. U weet als corporatie of vastgoedbelegger met welke kosten u gedurende de verhuurperiode te maken krijgt.
  • Door een snelle ontwikkeling en korte bouwtijd levert Heijmans direct en verhuurklaar.
Huismerk juli 2017 project Grauwaart Utrecht met spelende kinderen.jpg

Project Grauwaart Utrecht

Inmiddels hebben we duizenden woningen conceptueel gebouwd. Dankzij de opgedane ervaringen kunnen we ons basisontwerp steeds verder verbeteren. We passen onze manier van werken aan op veranderingen in de samenleving en nieuwe wet- en regelgeving. Door te denken in concepten en verregaande samenwerking met co-partners, kunnen we de kwaliteit steeds verder verbeteren terwijl we de prijs laag houden.

Geen enkel project is hetzelfde toch zijn er vaste processen die we continue verbeteren door ze strak te organiseren en te herhalen. Dat is voor ons waar conceptueel bouwen voor staat!

Klik hier voor meer informatie