Meer informatie Heijmans Huismerk

Download de brochure

Heijmans streeft naar een gezonde leefomgeving. Iedereen wil immers gezonde lucht inademen, wonen in een fijne buurt, genieten van de natuur, werken op een inspirerende werkplek en veilig van A naar B om aan het eind van de dag gezond weer thuis te komen. Met deze visie top of mind, kijken we om ons heen en passen ons steeds aan. Een boodschap die ons gele hart sneller doet kloppen.

Basisbrochure Heijmans Huismerk maart 2020.pdf (1,7 MB)

Factsbrochure Heijmans Huismerk maart 2020.pdf (8,4 MB)

Heijmans Huismerk is een slim concept vol variatie voor de sociale- als vrije huursector. Leefbare en betaalbare huizen en appartementen die bijdragen aan een gezonde leefomgeving, aanpassend aan veranderende woonbehoeften.

Standaard

De woningen hebben een vaste kern met een flexibele schil. Variatie en duurzaamheid zijn de norm. Hierdoor is geen wijk hetzelfde. Zo bouwen we leefbare wijken zonder dat opdrachtgevers de hoofdprijs betalen.

Huismerk juli 2017 project Grauwaart Utrecht met spelende kinderen.jpg

Project Grauwaart Utrecht

Bewezen

Jaarlijks bouwen wij een 1000-tal conceptwoningen waarbij continue verbeteringen worden doorgevoerd in een vergaande samenwerking met partners.

Blijvend betaalbaar

In een geoptimaliseerd proces zorgen we voor een snelle ontwikkel-en bouwtijd, lage kosten en hoge kwaliteit. Wat het oplevert? Ene verantwoorde inverstering, leefbare wijken en tevreden bewoners.