Skip to content
Jong Heijmans-2022
Waar jonge medewerkers van Heijmans elkaar ontmoeten

Jong Heijmans

Omdat jezelf ontwikkelen leuker is met anderen samen: als bedrijfsjongerenvereniging brengt Jong Heijmans alle jonge medewerkers binnen Heijmans bij elkaar. Via allerlei activiteiten leer je niet alleen collega's en het bedrijf beter kennen, ook deel je ervaringen, ideeën en kennis met elkaar.  Dat helpt je in je persoonlijke ontwikkeling én het helpt Heijmans. Binnen Jong Heijmans word je namelijk aangemoedigd je expertise breed te delen, van werkvloer tot Raad van Bestuur. Zo draagt Jong Heijmans bij aan de strategie van Heijmans en aan een toekomstbestendige bedrijfsvoering. 

Jong Heijmans richt zich in eerste instantie op collega's met circa 0 tot 7 jaar werkervaring. Maar als je niet voldoet aan die criteria en wel denkt dat je iets kan betekenen binnen Jong Heijmans, bijvoorbeeld het concreet maken van ideeën en ambities, ben en blijf je van harte welkom.

Van inspireren tot borrelen

Jong Heijmans organiseert jaarlijks veel activiteiten, van muurtje metselen tot trampolinespringen en van study trip tot wintersport. Altijd gezellig en vaak leer je er ook nog iets over jezelf (en natuurlijk over Heijmans). De activiteiten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Inspiratie -> toplunch met senior managers, schaften in de keet, study trip, lunchlezingen, projectbezoek, denktank  
  • Ontmoeten -> lente- en kerstborrels, wintersportweekend, projectbezoek   
  • Sport -> flag-football, wipe out, stormbaan, indoor skydiven 
  • Persoonlijke ontwikkeling -> denktank, leiderschapssessie, Disruptor 2030
  • Doen -> workshop, atelier, goede doelen-bijeenkomst 

Werk je bij Heijmans en wil je lid worden van Jong Heijmans? Vul dan het aanmeldformulier in of mail naar jong@heijmans.nl