Omdat jezelf ontwikkelen leuker is met anderen samen: als bedrijfsjongerenvereniging brengt Jong Heijmans alle jonge medewerkers binnen Heijmans bij elkaar. Via allerlei activiteiten leer je niet alleen collega's en het bedrijf beter kennen, ook deel je ervaringen, ideeën en kennis met elkaar.  Dat helpt je in je persoonlijke ontwikkeling én het helpt Heijmans. Binnen Jong Heijmans word je namelijk aangemoedigd je expertise breed te delen, van werkvloer tot Raad van Bestuur. Zo draagt Jong Heijmans bij aan de strategie van Heijmans en aan een toekomstbestendige bedrijfsvoering. 

LinkedIn-groep Jong Heijmans

Jong Heijmans richt zich in eerste instantie op collega's met circa 0 tot 7 jaar werkervaring. Maar als je niet voldoet aan die criteria en wel denkt dat je iets kan betekenen binnen Jong Heijmans, bijvoorbeeld het concreet maken van ideeën en ambities, ben en blijf je van harte welkom.

Van inspireren tot borrelen

Jong Heijmans organiseert jaarlijks veel activiteiten, van muurtje metselen tot trampolinespringen en van study trip tot wintersport. Altijd gezellig en vaak leer je er ook nog iets over jezelf (en natuurlijk over Heijmans). De activiteiten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Inspiratie -> toplunch met senior managers, schaften in de keet, study trip, lunchlezingen, projectbezoek, denktank  
  • Ontmoeten -> lente- en kerstborrels, wintersportweekend, projectbezoek   
  • Sport -> flag-football, wipe out, stormbaan, indoor skydiven 
  • Persoonlijke ontwikkeling -> denktank, leiderschapssessie, Disruptor 2030
  • Doen -> workshop, atelier, goede doelen-bijeenkomst 

Aanmelden activiteit (alleen leden)

Ontwikkel jezelf
Ontwikkel jezelf
Ontwikkel jezelf bij Jong Heijmans

ICA

Jong Heijmans is lid van de ICA, de overkoepelende organisatie van bedrijfsjongerenverenigingen in Nederland. Ben je lid van Jong Heijmans, dan kun je meedoen met ICA-activiteiten. Zo kom je in contact met jonge medewerkers van andere bedrijven en instellingen. Daarnaast stellen we minimaal één keer per jaar een activiteit van Jong Heijmans open voor ICA-leden. Inschrijven voor een ICA-activiteit kan hier. Eenmalige registratie is daarvoor wel nodig. 

Bestuur 2019

Jong Heijmans bestuur 2019 .jpg

Het bestuur van Jong Heijmans 2019: Simone Schaffelaars (commissaris Communicatie), Joost Ruiterkamp (boven, voorzitter), Stijn Tholhuijsen (onder, commissaris Activiteiten) en Ossip van de Vegte (secretaris/penningmeester).

Werk je bij Heijmans en wil je lid worden van Jong Heijmans? Vul dan het aanmeldformulier in en mail het naar jong@heijmans.nl.

Aanmeldformulier

Muurtje metselen
Muurtje metselen
Muurtje metselen