Skip to content
Ralph_Oduber
Podcast Bouwend Nederland

De toekomst van bouwlogistiek

In de nieuwe podcastaflevering van Bouwend Nederland, gaat Heijmans-collega Ralph Oduber in gesprek over de toekomst van bouwlogistiek en de opkomst van bouwhubs. Er wordt steeds meer gebouwd in binnensteden, terwijl diezelfde binnensteden vanaf 2025 op slot gaan voor vervuilend logistiek verkeer. Daarnaast zet de overheid in op een volledig circulaire bouweconomie in 2050. Hoe gaan we dan om met de bouw en bouwonderhoud in de binnenstad, en de bijbehorende logistieke stromen?

Duurzame Service Logistiek

Om de impact op de leefomgeving in stedelijk gebied zo laag mogelijk te houden, zet Heijmans met Duurzame Service Logistiek in op hubs. Zo zorgen we voor geclusterde, uitstootvrije materiaal- en materieellevering voor gebouwonderhoud, en worden kilometers bespaard. 100% emissieloos transport voor gebouwbeheer, en 80% minder ritten.

Beluister de aflevering

In de aflevering bespreekt collega Ralph Oduber dit thema samen met Jan Robbert Albrechts van de Gemeente Rotterdam en Arjan Walinga van Bouwend Nederland. Beluister de podcast via Spotify, Apple of Captivate.

Neem contact met ons op