Skip to content
Ralph Oduber
Duurzame en efficiënte stadslogistiek voor jouw gebouwonderhoud

Toekomstvastwaarde door Duurzame Service Logistiek

Steeds meer gebouweigenaren en beheerders nemen verantwoordelijkheid voor hun impact op de leefomgeving. Bijna 30% van de uitstoot in steden wordt veroorzaakt door (vaak halfvolle) bestelbusjes of vrachtwagens. Busjes die materiaal voor gebouwonderhoud vervoeren. In 2025 gaat daarom in 30 steden al de zero-emissie zone van kracht. Een uitdaging voor gebouweigenaren én hun toeleveranciers. Want hoe houd je je gebouw functionerend en krijg je je materialen op tijd aangeleverd, zonder het milieu te belasten?

Heijmans Duurzame Service Logistiek zorgt voor geclusterde, uitstootvrije materiaal- en materieellevering voor gebouwonderhoud in binnensteden en stedelijke gebieden. Zo worden kilometers bespaard en zijn jouw materialen 2 uur sneller op locatie. Een efficiënt systeem voor stadslogistiek, waarmee jij je gebouw op een duurzame manier in werking houdt. Dé manier om jouw bedrijfsvoering direct te verduurzamen. Om bij te dragen aan een leefbare stad. Dat creëert vastgoedwaarde voor de toekomst. Toekomstvastwaarde, noemen wij dat.

Heijmans Duurzame Service Logistiek zorgt voor 100% emissieloos transport voor gebouwbeheer en 80% minder ritten, waarmee jij bijdraagt aan een duurzame toekomst.
Ralph Oduber, manager Business Development Heijmans

Voordelen van Duurzame Service Logistiek

  • Gegarandeerd 100% uitstootvrije levering van materiaal en retouren;
  • Minder kilometers en materialen 2 uur sneller op locatie;
  • Verbetering van luchtkwaliteit, veiligheid en leefbaarheid rondom jouw gebouw;
  • Kostenbesparing, door een efficiënt distributie- en leveringsproces;
  • Gebruikers profiteren van minder vrachtverkeer en meer ruimte rondom het gebouw;
  • De klant, werknemer, student kan de directe omgeving weer ervaren zoals die ervaren zou moeten worden.

Neem contact met ons op

Duurzame en efficiënte stadslogistiek

Duurzaam logistiek realiseren we voor jou door de transporten van tientallen toeleveranciers te bundelen. Zo heeft jouw huisvesting een positieve impact op de omgeving én de toekomst.

Wat wij concreet voor je kunnen betekenen

  • Bundelen van jouw transport samen met transporten van andere toeleveranciers op een logistieke hub buiten de stadsring. Deze hub is het logistiek ontkoppelpunt tussen de verplaatsingslogistiek tot de stad en de fijndistributie in de stad.
  • Transport van deze materialen met uitstootvrije vervoersmiddelen naar aflever- en ontvangstadressen in de binnenstad of stedelijk gebied.
  • Retourstromen zoals afval en herbruikbare of te reviseren materialen worden uitstootvrij mee terug genomen en gescheiden.
  • Grijpvoorraad van snellopende materialen en tijdelijke opslag van later benodigd (projectgerelateerd) materiaal kan op de hub worden georganiseerd.

Kortom: één transport, één levering per locatie, voor alles wat er die dag nodig is. Zo creëren we een duurzame keten en een huisvesting met maximale waarde.

Ontdek hoe de gemeente Leeuwarden samen met Heijmans Duurzame Service Logistiek toepast voor veertien panden in de historische binnenstad.

Geef toekomstvastwaarde aan jouw vastgoed

Maak je huisvesting klaar voor een duurzame toekomst met Duurzame Service Logistiek. Meer informatie? Vraag hieronder de leaflet aan.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement