Skip to content
Duineveld Noordwijk aan zee _06.jpg
Seaside living

Duineveld, Noordwijk aan Zee

16 juli 2021
Noordwijk aan Zee
2022-2024
€ 37 miljoen
Heijmans Vastgoed

Direct achter de duinen in Noordwijk aan Zee ligt Duineveld, een high-end woonproject van Heijmans. De straten en huizen in deze woonwijk ademen het easy gevoel van seaside living waar comfortabel woongenot en luxe de boventoon voeren. De weelderige uitstraling van de vrijstaande villa’s en half vrijstaande villa’s, herenhuizen en appartementen doet denken aan mooie beachhouses in befaamde badplaatsen als The Hamptons, maar dan wel met een eigen Noordwijkse badhuisstijl architectuur: high-end afgewerkt met lichte tinten, veranda’s en erkers en voorzien van rijke detailleringen.

Vijf keer bijzonder

1. Unieke ligging

Woonwijk Duineveld is direct achter de duinen gesitueerd en ligt nabij het strand van Noordwijk aan Zee. Alle faciliteiten liggen in de directe omgeving. Zo bevindt de boulevard en het winkelcentrum van Noordwijk aan Zee zich op loopafstand. Ook voorzieningen als zwembad, scholen en sportverenigingen liggen in de directe nabijheid van Duineveld. Deze combinatie maakt de bijzondere locatie tot een prettig relaxte woonomgeving.

2. Seaside living

In Duineveld beleef je het comfortabele seaside living gevoel als een permanente strandvakantie aan zee. Deze sense of place is terug te zien in de erkers, veranda’s en lichte tinten. Een belangrijke bron van inspiratie voor deze speciale stijl en sfeer is de exclusieve New Yorkse badplaats The Hamptons. Gecombineerd met de Noordwijkse badhuisstijl architectuur creëert Heijmans mooie woningen in een ontspannen wijk met één duidelijke signatuur, veel vrije ruimte en groen met hagen.

3. Brede keuze

Duineveld kenmerkt zich door de brede keuzemogelijkheden voor bewoners om hun woning naar eigen wens samen te stellen via de projectarchitect. Zij kunnen kiezen uit een ruim scala van verschillende woningtypen en complete optiepakketten als Comfort, Deluxe en Supreme. Voor meer eigenheid zijn extra opties mogelijk van een Frans balkon tot een uitbouw aan de achterzijde, een dakterras of veranda.

4. Interieurontwerp

Bewoners hebben eveneens de vrijheid om met ondersteuning van een interieurarchitect de binnenzijde van hun woning naar eigen inzicht te laten ontwerpen. Met vele extra’s zoals een werk- of speelkamer, extra ruime eetkeuken, master bedroom met walk-in closet en badkamer en suite. Zelfs een turn-key oplevering van de woning is mogelijk.

5. Voor alle leeftijden

Wonen in Duineveld is een bewuste keuze. Gelijkgestemden die comfort en luxe als belangrijk ervaren, vinden hier hun droomwoning. Gezinnen met veelal kinderen in een fraaie villa of herenhuis en wat oudere mensen in een luxe en comfortabel appartement. Hun algemene gemene deler? Heerlijk ontspannen en comfortabel wonen aan zee, de seaside living filosofie.

Neem contact met ons op