Skip to content
zie_jij_mij_zie_ik_jou_go.jpg
GO! Géén Ongevallen

Veiligheidsprogramma GO!

We zijn de makers van een gezonde leefomgeving. Een gezonde leefomgeving is ook een veilige werkomgeving. Waarvan je veilig thuiskomt, iedere dag. Bij Heijmans geloven we dat iedereen een rol heeft in veiligheid. Samen werken we aan een veilige werkomgeving door bewust én actief veiligheidsgedrag te laten zien. Zo creëren we een veilige omgeving thuis, onderweg en op het werk!

Hoe werken onze collega's veilig? Loop met ze mee!

Het Heijmans brede GO! (Géén Ongevallen) programma bestaat sinds 2013 en focust zich op het ontwikkelen van proactief veiligheidsgedrag. Want veilig werken gaat niet alleen over techniek en systemen maar ook over hoe we ons gedragen en met elkaar omgaan. Durf jij je onderbuikgevoel uit te spreken? Of geef jij een compliment aan een collega met een veilig idee? En zeg jij iets als je een onveilige situatie ziet? Onze afspraak luidt: Laat je horen, kijk nooit weg, nodig anderen uit en blijf verbeteren!

Wat houdt ons veiligheidsprogramma Geen Ongevallen in?

In de afgelopen jaren zijn we steeds bewuster bezig met veiligheid en is het aantal ongevallen verminderd. Maar we blijven verbeteren. Met verschillende trainingen en ondersteunende middelen helpt het GO! programma bij het ontwikkelen van een proactieve veiligheidscultuur. Met het GO! kompas als fundament. Veiligheid verankeren in het DNA , dat is ons doel. Een opdracht aan iedereen die bij, met, én voor Heijmans werkt. Samen gaan we voor Géén Ongevallen!