Skip to content
Webinar Effectief Assetmanagement
Terugkijken

Webinar Effectief Assetmanagement

Op 28 maart gaven Luc van de Pol (Heijmans), Luc Jans (Rabobank) en Maurits Kok (Rabobank) tijdens een webinar een kijkje in de keuken van slim en effectief assetmanagement. In het drie kwartier durende webinar gingen de sprekers dieper in op de dynamiek van de samenwerking tussen Heijmans en Rabobank.

Van het prille begin en de strategiebepaling, tot compliance en samenwerking, omgaan met wet- en regelgeving, het belang van flexibiliteit en de - soms turbulente- route naar slim assetmanagement: het werd allemaal benoemd.

Een kleine greep uit de onderwerpen die werden besproken:

  • Hoe richt je je assetmanagementsysteem zodanig in dat het voldoet aan de iso 55001-richtlijn, terwijl je daarnaast ook je duurzaamheidsdoelstellingen behaalt?
  • Hoe zet je vervolgens samen de route naar slim en effectief assetmanagement uit en werk je zo efficiënt mogelijk met elkaar samen?
  • Om dit project tot een goed eindresultaat te brengen, was het ook belangrijk dat alle processen door bleven gaan terwijl de overgang naar slim en effectief assetmanagement plaatsvond. Hoe pakten de partners dit aan?

Nieuwsgierig geworden? Het hele webinar kijk je hier terug.

Neem contact met ons op