Skip to content
Gaby Kleijn UvA toekomstvastwaarde
Proactief analyseren en optimaliseren van jouw energieverbruik

Toekomstvastwaarde door Energiemanagement

Voldoen aan het klimaatakkoord, de energie van jouw kantoor goed managen en inzichtelijk hebben, in 2050 gasloos en CO2-neutraal zijn. Als gebouweigenaar of beheerder komt er veel op je af, en wil je voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Maar hoe krijg je goed inzicht in je energieverbruik, zodat je optimaal energie kunt gaan besparen?

Heijmans Energiemanagement geeft jou dit inzicht. Dit doen we door het energieverbruik van jouw huisvesting proactief te analyseren en managen. Zo zie jij meteen hoe je een energie-efficiënt kantoor kan creëren. Met een laag energieverbruik, en de nodige CO2-reductie. Een gezonde en comfortabele werkomgeving, waarmee jij maximale gebruikers- en vastgoedwaarde aan je gebouw geeft. Voor de toekomst. Toekomstvastwaarde, noemen wij dat.

Heijmans Energiemanagement zorgt gegarandeerd voor 10 tot 20% energiebesparing, en bereidt jouw huisvesting voor op een duurzame toekomst.
Gaby Kleijn, Projectadviseur Heijmans

De voordelen van Energiemanagement

  • Gegarandeerde energiebesparing en lagere energierekening;
  • Gezondere werkomgeving;
  • Langere technische levensduur van je installaties;
  • Reductie van de CO2-uitstoot en een betere footprint;
  • Positieve bijdrage aan het klimaat en de toekomst;
  • Voldoen aan wet- en regelgeving.

Zo creëren we een energiebesparend pand met maximale waarde.

Neem contact met ons op

Inzicht en optimalisatie van jouw energieverbruik

Het sleutelwoord? Inzicht. In één oogopslag zien waar kansen liggen voor een CO2-reductie met gegarandeerde energiebesparing.

Wat wij concreet voor je kunnen betekenen

  • Energiescan: een scan van het energieverbruik, inclusief een rapportage met verbetermaatregelen, voorstel voor energiemanagement én besparingsgarantie.
  • Energiemonitoring: monitoring van jouw energieverbruik via een dashboard. Krijg live inzicht in jouw verbruik, doelstelling, CO2-reductie en bespaarde euro’s.
  • Energiemanagement: inspelen op het verkregen inzicht en aansturen op de gegarandeerde energiebesparing, met slimme sensortechnologie.

Zo creëren we een energiebesparend pand met maximale waarde.

Ontdek hoe energieadviseur Gaby Kleijn gebruikers- én vastgoedwaarde creëert voor haar klanten, door Energiemanagement toe te passen.

Geef toekomstvastwaarde aan jouw vastgoed

Maak je huisvesting klaar voor een duurzame toekomst met Energiemanagement. Meer informatie? Vraag hieronder de leaflet aan.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement