Skip to content
toekomstvastwaarde-gaby-kleijn-uva-hva-layer

Heijmans aanwezig bij WorkPlace Xperience

28 februari 2023


Hoe ziet een duurzame en gezonde werkomgeving eruit, en hoe creëer je die? Beleef het op 14 en 15 maart bij WorkPlace Xperience in Rotterdam, waar ook Heijmans aanwezig is.

Hoe bereid je jouw huisvesting voor op een duurzame toekomst? Wij geloven in huisvesting die van nok tot nerf duurzaam is. We voegen waarde toe voor de gebruiker, de omgeving en de lange duur. Toekomstvastwaarde, noemen wij dat. Wat is toekomstvastwaarde voor jou? We gaan graag met je in gesprek op onze stand, of bij een van de kennissessies die we verzorgen.

Kennissessies door Heijmans

Tijdens WorkPlace Xperience verzorgen we drie kennissessies, waarin we met je delen hoe je toekomstvastwaarde geeft aan je vastgoed.

Van duurzame ambities naar concreet resultaat

Dinsdag 14 maart 2023 | 12:45u – 13:30u | podiumsessie | In samenwerking met Heijmans verbindt Scholengemeenschap CSG Liudger hun duurzame doelen op het gebied van CO2-reductie en circulariteit met de ervaring van de leerlingen en leerkrachten. Zo creëren ze niet alleen positieve impact op de leefomgeving, maar ook op de eindgebruikers. In deze sessie laat CSG Liudger zien hoe zij leerlingen en leerkrachten betrekken bij de verduurzaming van de schoolgebouwen, en hoe ze duurzame ambities vertalen naar concreet resultaat.

Nu versnellen in de energietransitie

Woensdag 15 maart 2023 | 11:00u – 12:00u | rondetafelsessie | Gebouwbeheerders en -eigenaren staan voor een complexe uitdaging. De energietransitie vraagt om meer hernieuwbare energie, minder afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en een grotere energie-efficiëntie. Tel daar de steeds veranderende wet- en regelgeving en stijgende kosten bij op. In deze sessie gaan experts van Heijmans het gesprek aan over de wet- en regelgeving, en hoe je zorgt voor optimale energiebesparing én een comfortabele werkomgeving in jouw gebouw.

Let op: vooraf aanmelden voor deze sessie is verplicht.

Zo breng je je gebouw in circular shape

Woensdag 15 maart 2023 | 12:45u – 13:30u | interactieve podiumsessie | In deze sessie delen onder andere Heijmans en Inexeon hun ervaringen en de geleerde lessen over circulair (ver)bouwen en circulair gebouwbeheer. Hoe pak je circulariteit aan, en welke uitdagingen kom je onderweg tegen? Met sprekende voorbeelden uit de praktijk inspireren deze organisaties je om circulair aan de slag te gaan.

Meer informatie

Meer informatie over WorkPlace Xperience en het volledige programma vind je hier.

Datum: Dinsdag 14 maart en woensdag 15 maart 2023
Locatie: Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Wil jij erbij zijn? Dat kan! Stuur een berichtje naar toekomstvastwaarde@heijmans.nl. We ontmoeten je graag 14 of 15 maart bij de boom op onze stand.

Neem contact met ons op