Skip to content
Toekomstvastwaarde-Eelke
Maximale gebruikers- en vastgoedwaarde voor jouw huisvesting

Heijmans geeft huisvesting toekomstvastwaarde

We gaan snel richting een duurzame toekomst. Ook de utiliteitssector. Maar hoe bereid je een gebouw voor op de uitdagingen van de toekomst?

Heijmans gelooft rotsvast in huisvesting die van nok tot nerf duurzaam is. CO2-neutraal, circulair of energie-efficiënt. Welk gebouw wij ook bouwen, renoveren en/of beheren, wij voegen altijd waarde toe. Voor de lange duur. Toekomstvastwaarde, noemen we dat. Zo zorgen we dat ieder gebouw meer waard wordt voor de (eind)gebruiker.

Hoe scoort jouw gebouw op toekomstvastwaarde?

Heijmans helpt jou om het maximale uit een utiliteitsgebouw te halen, en deze voor te bereiden op een duurzame toekomst. Voor gebouweigenaren en -beheerders die invulling willen geven aan de circulaire economie. Die duurzame doelstellingen willen omzetten in acties. Van ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en hightech bedrijven tot aan overheidsgebouwen en bedrijfspanden. Wij geven jouw gebouw toekomstvastwaarde: de basis van duurzame huisvesting.

Neem contact met ons op

Maximale waarde met een integrale aanpak

Maximale waarde geven aan huisvesting begint met onze producten en diensten. Hiermee maken we een gebouw slim en gezond. Voor gebruikers, de omgeving en voor de lange termijn.

Icons_website_verticaal_500x200px_08082022

Dit realiseren we met een integrale aanpak. Met onze diensten kunnen we kansen benutten en jouw vastgoed optimaal beheren, onderhouden en verduurzamen. Bijvoorbeeld door de materialenstromen van jouw pand inzichtelijk te maken en afval te reduceren, met Circulair Beheer en Onderhoud. Invulling te geven aan jouw duurzame ambities, in een strategische Roadmap Duurzame Huisvesting. Een energie-efficiënt gebouw dat kosten bespaart, door slim Energiemanagement. Of zorgen voor geclusterde, uitstootvrije materiaallevering voor jouw gebouwonderhoud, met onze Duurzame Service Logistiek. Al deze diensten geven maximale gebruikers- én vastgoedwaarde aan jouw huisvesting.

De eindgebruiker centraal

Bij Heijmans staat de eindgebruiker centraal. We kijken altijd door de ogen van onze klanten en eindgebruikers naar een gebouw. Zo voegen we de meeste waarde toe. En zien we wat er nodig is om vastgoed te kunnen creëren dat in alles optelt naar meer waarde voor het fysieke gebouw én haar gebruikers.

Lees hoe Mathijs Schaft samen met Heijmans toekomstvastwaarde creëert voor de gebouwen van Heineken.

Geef toekomstvastwaarde aan jouw vastgoed

Maak je huisvesting klaar voor een duurzame toekomst. Meer informatie? Vraag hieronder het informatieboekje aan.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement