Skip to content
Moeder en dochter eten aan keukentafel - duurzame, circulaire houtskelebouw conceptwoning Heijmans Horizon

Modulair voor iedereen

De Heijmans Horizon is opgebouwd uit 2D-elementen voor wanden, vloeren en kap. En 3D-modules met badkamer, installaties en de trap. De 3D-modules vormen de kern van de woning. Elke verdieping heeft zijn eigen 3D-module. De module van de begane grond bestaat uit hal, toilet en trap. De 3D-module van de eerste verdieping bestaat uit de badkamer, trap en overloop. En op de tweede verdieping bestaat deze uit de trap en installaties. De 3D-modules worden modulair in de fabriek gemaakt en op de bouwplaats op elkaar gestapeld.

Op die manier is elke woning configureerbaar en maken we woningen passend bij de omgeving én bij de doelgroep.

Houtskeletbouw Heijmans Horizon assortiment overzicht

Maximaal flexibel ontwerp

De Heijmans Horizon kent een grote verscheidenheid in woningafmetingen, indeelbaarheid en kapvormen. De constructieve 3D-module is een vast gegeven voor elke configuratie. De voor- en achtergevel zijn daarmee volledig vrij in te delen. Dat geeft veel vrijheid in indelingsmogelijkheden.

Houtskeletbouw Heijmans Horizon assortiment woningen

Meer snelheid, minder verspilling

De volledig afgewerkte 3D-modules worden vanaf de fabriek getransporteerd naar de bouwplaats. Dat betekent inclusief sanitair, wand- en vloerafwerking. De Heijmans Horizon wordt in enkele dagen in elkaar gezet, waarna de binnenafwerking start.

Het seriematig en gedigitaliseerde bouwproces zorgt voor meer snelheid en minder verspilling en voorkomt overlast in de buurt.

Hoe wij sneller, beter en betaalbaar bouwen? Je leest het hier.

Meer informatie over Heijmans Horizon? Vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement