Skip to content
Horizon Zeewolde_2
Duurzaam, kwalitatief en betaalbaar wonen

Assortiment

Modulair voor iedereen

De Heijmans Horizon kent verschillende woningtypes en plattegronden, waardoor de keuzevrijheid en variatie groot is. De woning is opgebouwd uit 2D-elementen voor wanden, vloeren en kap. En 3D-modules met badkamer, installaties en de trap. De 3D-modules vormen de kern van de woning. Elke verdieping heeft zijn eigen 3D-module. De module van de begane grond bestaat uit hal, toilet en trap. De 3D-module van de eerste verdieping bestaat uit de badkamer, trap en overloop. En op de tweede verdieping bestaat deze uit de trap en installaties. De 3D-modules worden modulair in de fabriek gemaakt en op de bouwplaats op elkaar gestapeld.

Op die manier is elke woning configureerbaar en maken we woningen passend bij de omgeving én bij de doelgroep.

De beschikbare modellen

Benieuwd naar de verschillende typen woningen? Klik op de iconen in de onderstaande afbeelding en ontdek de diversiteit aan mogelijkheden.

Product-markt-combinatie

Benieuwd naar hoe het Horizon assortiment aansluit bij de Woonstaandaard vanuit de NCB?

Bekijk welke typen woningen voldoen aan bepaalde PMC's.

Wist je dat je met de Heijmans Horizon woningen in aanmerking komt voor de MIA/Vamil subsidie?

MIA/Vamil is een subsidie voor ondernemers, stichtingen of overheidsorganisaties. Het staat voor Milieu Investerings Aftrek. Vamil is een aanvulling hierop en gaat over willekeurige afschrijving van milieu investeringen, dit is product gebaseerd. Dit is een stimulans voor corporaties om de duurzame keuze te maken.

Er zijn natuurlijk wel een aantal eisen waaraan een woning moet voldoen, wil je in aanmerking komen voor deze subsidie. Kies je voor een Heijmans Horizon woning? Dan voldoe je daaraan en kun je de subsidie aanvragen. Wil je weten hoe dat zit? Klik dan op de knop hieronder om de interactieve infographic te zien.

Let op: de regeling is niet voor particulieren.