Skip to content
Heijmans ONE project in Panningen met duurzame, circulaire en verplaatsbare tiny houses.jpg
Makers van een gezonde leefomgeving

Gezond wonen

Heijmans wil een gezonde leefomgeving creëren. Met Heijmans ONE dragen we bij aan de oplossing van veel maatschappelijke vraagstukken.

Iedereen wil immers gezonde lucht inademen, betaalbaar wonen in een fijne buurt, genieten van lokale natuur en een sociaal netwerk onderhouden. We kijken door de ogen van de eindgebruiker; de bewoner. De gebruiksfase is het uitgangspunt van alles wat we ontwikkelen, bouwen en onderhouden.

Duurzaam gebruik

Heijmans ONE benut op een slimme manier tijdelijk ongebruikte grond in en om de stad. Dit verbetert het ruimtegebruik, de sociale leefbaarheid en biedt kansen voor mensen die tijdelijk op zoek zijn naar een woning.

Duurzame materialen

Het hout van Heijmans ONE is 100% duurzaam. Andere materialen zoals kunststof kozijnen en het stalen dak zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. De levensduur van het huis is daardoor 30 tot 50 jaar en maakt dat er minimaal onderhoud nodig is.

Zelfvoorzienend

Met het optiepakket Duurzaamheid + wordt zo’n 60% van de benodigde energie geleverd door PV-panelen op het dak van de woning.


Circulair

Heijmans ONE is in meerdere mate circulair. Doordat de woning eenvoudig verplaatsbaar is, verhuist hij ook naar andere plekken. Dit maakt Heijmans ONE niet alleen circulair in materiaal, maar ook in gebruik.

Verantwoord produceren

Heijmans ONE wordt onder de best mogelijke omstandigheden geproduceerd, namelijk in de fabriek. Hier zijn we onafhankelijk van externe factoren en komen we tot de beste kwaliteit. En misschien nog wel het meest belangrijk, hiermee veroorzaken we weinig stikstofuitstoot.

All-electric

Heijmans ONE is volledig elektrisch. 

Meer informatie over Heijmans ONE? Vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement