Skip to content
Duurzame, verplaatsbare Heijmans ONE tiny house project in Sneek.jpg

Heijmans Flex

Flexibel wonen voor kleine huishoudens

Pauzelandschappen inkleuren met tijdelijke bebouwing: zo pakken we samen met corporaties, beleggers en gemeenten de woningnood aan. De betaalbare en duurzame Heijmans ONE is dé oplossing voor tijdelijke huurwoningen met oog voor een gezonde en aantrekkelijke leefomgeving.

Duurzame, verplaatsbare Heijmans ONE tiny house project in Sneek.jpg

Compleet en flexibel

Heijmans ONE is een Tiny House van 39 m2 met een efficiënte indeling, luxe uitstraling en minimaal onderhoud. Ideaal voor een- of tweepersoonshuishoudens. De woning is gebruiksklaar; met badkamer, keuken en installaties. Een terras of kleine tuin zorgt voor extra wooncomfort en een aantrekkelijke leefomgeving. En niet onbelangrijk: de woning is na een aantal jaren eenvoudig te verplaatsen.

Samen tempo maken

In Nederland wacht veel onbebouwde grond op permanente bebouwing. Ruimte die in de tussentijd gebruikt kan worden voor tijdelijke huurwoningen. Klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is dat nog best lastig. Door een goede samenwerking tussen de gemeente, de woningcorporatie / belegger en Heijmans kunnen we tempo maken en de druk op wachtlijsten verlichten. Wij begrijpen de businesscase en helpen bij het vergunningsproces en het stappenplan, van aanschaf tot (ver)plaatsing binnen één dag op locatie.

Doorsnede Heijmans ONE tiny house woning met duurzame materialen en ruimtegebruik, circulair en all-electric.jpg

Waarom Heijmans ONE? 

✓ Tijdelijk met permanente waarde

Geef een gebiedsontwikkeling, herstructureringsopgave of lege kavelen positieve impuls met tijdelijke, kwalitatieve huisvesting. Goed voor bewoners én omwonenden.

✓ Verkorte wachtlijsten

In korte tijd is voor tijdelijke huurwoningen een omgevingsvergunning aan te vragen, met mogelijkheid tot ontheffing op het bestemmingsplan. Dat betekent: snel extra woningen!

✓ Esthetisch sterk

Heijmans ONE is een bewezen concept en wordt ontworpen en geassembleerd in Nederland. Het houten design met stalen jas voegt in iedere omgeving een hoge belevingswaarde toe.

Meer informatie over Heijmans ONE? Vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement