Skip to content
header-binnenklimaat-beyond-eyes
Een gezond binnenklimaat

Binnenklimaat

Creëer een gezond binnenklimaat door op basis van data het binnenklimaat te optimaliseren en veilig drinkwater te garanderen.

Gezond binnenklimaat

Een gezond binnenklimaat heeft een positief effect op verzuim en klachten. Maar waar liggen kansen om dit te optimaliseren? Met Beyond Eyes creëer je dit op basis van data en inzichten. Dat doen we op twee manieren.

Optimaal binnenklimaat

Je krijgt via multi-sensoren gedetailleerde data over de luchtkwaliteit (CO₂-gehalte, temperatuur en luchtvochtigheid) op verschillende plekken in je gebouw. Zo stuur je gericht op het optimaliseren van het binnenklimaat.

Geautomatiseerd legionellabeheer

Je krijgt via sensoren gedetailleerd inzicht in de temperatuur en eventuele afwijkingen. Ook kun je automatische spoelmomenten instellen. Zo stuur je efficiënt op veilig drinkwater, bespaar je fte's en wordt je operatie duurzamer.

be_vital.jpg

Continu meten

Door continu te meten op het binnenklimaat en de waterleidingen krijg je een gedetailleerd overzicht van het binnenklimaat.

Notificatie bij afwijkende waardes

Ontdek in het dashboard trends en signaleer afwijkingen om oorzaken van klachten te ontdekken en kansen voor verbetering te benutten.

Gezond is duurzaam

Stuur gericht op onnodig energieverbruik in het gebouw met gedetailleerde data over het binnenklimaat en water, gekoppeld aan bezettingsdata.

Optimaal binnenklimaat

Je krijgt inzicht in de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO₂-gehalte in een ruimte. Slimme sensoren in combinatie met gebruikersfeedback laten zien of medewerkers onder de juiste omstandigheden in ruimtes kunnen verblijven en werken. Daarnaast wordt zichtbaar of aanpassingen van systemen en installaties nodig zijn.

Naast real time en historisch inzicht in het binnenklimaat van je pand, kun je ook daadwerkelijk op verbeteringen sturen. Samen met onze experts bepaal je of aanpassingen van systemen en installaties nodig zijn, waarop je deze kunt inregelen. De inzichten en doorgevoerde verbeteringen zijn eenvoudig te monitoren via jouw persoonlijke dashboard.

Geautomatiseerd legionellabeheer

Beyond Eyes heeft in samenwerking met Aqua Assistance een volledig geautomatiseerd en datagestuurd legionellabeheersysteem ontwikkeld. Dankzij draadloze sensoren die zijn aangesloten op handbediende- of infraroodkranen en op leidingen, is het niet meer nodig om handmatig te temperaturen, spoelen en loggen.

De slimme toepassing meet alle tappunten en leidingen 24 uur per dag op temperatuur en spoelt op een door jou aangewezen moment. Alle handelingen worden automatisch gelogd en zijn te zien op het dashboard. Alle data wordt via ons eigen netwerk verstuurd.

Meer informatie

Benieuwd naar meer informatie over Beyond Eyes binnenklimaat?
Klik hier om direct onze leaflet per e-mail aan te vragen!
Of kijk ook op de website van Beyond Eyes.