Skip to content
QUOTE
Efficiënt vastgoedgebruik

Vastgoedgebruik

Gebruik bezettings- en benuttingsdata om facilitaire processen flexibel aan te sturen en benut kansen om efficiënt met je vastgoed om te gaan.

Efficiënt vastgoedgebruik

Je wil efficiënt met je vastgoed omgaan om doelen op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing te realiseren. En je wil je medewerkers een passende werkplek bieden. Maar hoe maak je hierin de juiste keuzes?

Met vastgoedgebruik van Beyond Eyes krijg je doorlopend data en inzicht over de bezetting, benutting en gebruikersbehoeften. Hiermee bepaal je wanneer je welk deel van je vastgoed nodig hebt en richt je het gebouw zo in dat het aansluit bij de behoeften van je medewerkers.

tablet_04_heatmap.jpg

Flexibel aanbieden van vierkante meters

Speel in op de fluctuerende bezetting van je panden en bepaal wanneer welke (delen van) gebouwen gesloten blijven. Hiermee bespaar je direct energie en verminder je CO₂ uitstoot.

Flexibel facilitair management

Gebruik de bezettings- en benuttingsdata om facilitaire processen flexibel aan te sturen. Bijvoorbeeld schoonmaak op basis van bezetting en inkoop van catering op basis van voorspelde bezetting.

Input voor inrichting van je gebouw

Op basis van gedetailleerde data over de bezetting en benutting faciliteer je een gebouwinrichting die aansluit bij de behoeften van de gebruikers.

Meer informatie

Benieuwd naar meer informatie over Beyond Eyes vastgoedgebruik? Klik hier om direct onze leaflet aan te vragen! Kijk ook op de website van Beyond Eyes.