Skip to content
header-energiemanagement-beyond-eyes
Grip op energieprestaties

Energie management

Krijg inzicht in het energiegebruik en -verbruik van je installaties en gebouwdelen, vind en benut het verbeterpotentieel en verminder CO₂-uitstoot.

Bespaar energie met slim energie management

Als facilitair manager heb je een belangrijke rol in het verduurzamen van je organisatie, zeker op het gebied van energieverbruik. Maar waar zit het grootste verbeterpotentieel?

Met energie management van Beyond Eyes krijg je gedetailleerde data en inzichten over het energieverbruik en de prestaties van zowel je vastgoed als de installaties (zoals koelmachines, luchtbehandelingskasten, servers en verlichting). Dit helpt je gericht te sturen op het verminderen van je energieverbruik en van de CO₂-uitstoot.

be_energized.jpg

Gedetailleerd inzicht

Naast het analyseren van wat de hoofdmeter meet, kunnen we het elektriciteitsverbruik van installaties en gebouwdelen meten. Dit geeft je gedetailleerd inzicht in de energieprestatie van je vastgoed.

Gericht sturen

Open het dashboard, ontdek trends en signaleer afwijkingen om oorzaken van energieverspilling te ontdekken en kansen voor energiebesparing te benutten.

Energieverbruik snel omlaag

Ga desgewenst aan de slag met experts van Heijmans Energie Services en optimaliseer op basis van de verzamelde energiedata je GBS, zodat je direct energie bespaart.

Meer informatie

Benieuwd naar meer informatie over Energie management? Klik hier om direct onze leaflet aan te vragen! Kijk ook op de website van Beyond Eyes.