Skip to content
Podcast_header_toekomstvastwaarde_gaby
Podcastserie

Toekomstvastwaarde voor huisvesting

Welkom bij “Toekomstvastwaarde voor huisvesting”, een podcast van Heijmans. Met onze kennis, kunde en meer dan honderd jaar ervaring werken wij dagelijks aan een gezonde leefomgeving.

In deze podcastserie bespreken we hoe Heijmans samen met opdrachtgevers maximale waarde toevoegt aan gebouwen, faciliteiten en het gebruik ervan. Toekomstvastwaarde, noemen we dat.

Hoe realiseren we onze doelen? Met een integrale aanpak en het combineren van data en vakmanschap. In elke aflevering gaat host Marco van Heijer het gesprek aan met een van onze experts om een thema uit te lichten, dat bijdraagt aan de waarde van gebouwen.

Aflevering 1: Duurzaamheid met Bart Breedijk

In deze aflevering gaat Marco het gesprek aan met Bart Breedijk, programmamanager duurzame huisvesting. Hoe maak je een utiliteitsgebouw van nok tot nerf duurzaam? En hoe maak je écht impact? En welke rol spelen de strategische doelstellingen van de opdrachtgever hierin?

Aflevering 2: Wendbaarheid met Alexander Lindeboom

Een wendbaar gebouw is een gebouw dat kan meebewegen naar flexibel toekomstig gebruik. Maar hoe realiseer je dit? In deze aflevering gaat Marco het gesprek aan met Alexander Lindeboom, directeur commercie en strategie, over het “dynamische gebouw”.

Aflevering 3: Efficiënt en effectief met Gaby Kleijn

Gaby Kleijn, strategisch energie adviseur, schuift aan om te vertellen over efficiënt en effectief energiebeheer. Hoe voeg je door goed energiebeheer maximale waarde toe aan de huisvesting van de opdrachtgever? En hoe zet je data in om verder te verslimmen?

Aflevering 4: Continuïteit met Joppe Stelloo

Een gebouw heeft pas echt waarde, als de kritische processen die er plaats vinden altijd kunnen doorgaan. Maar hoe realiseer je deze continuïteit voor opdrachtgevers? En welke afwegingen maak je? Joppe Stelloo, manager productontwikkeling en innovatie, deelt zijn ervaringen.

Neem contact met ons op