Skip to content
keet-1_1.jpg
Eenvoudig, eerlijk en veilig werken met bedrijfs- en persoonsgegevens

Heijmans Project ID bouwplaatsregistratie

Wetgeving verplicht bedrijven om veilig én op een juiste manier met bedrijfs- en persoonsgegevens om te gaan. Daarom werkt Heijmans per 1 november 2019 met een nieuw bouwplaatsregistratiesysteem: Heijmans Project ID bouwplaatsregistratie.

Heijmans Project ID is een eenvoudig en veilig online registratieplatform waarmee iedereen die toegang wil krijgen tot de bouwplaats, zich vooraf eenmalig moet (laten) registreren. Dit geldt ook voor onderaannemers en leveranciers. Zo is Heijmans compliant aan de wetgeving en werken we op Heijmans bouwplaatsen op dezelfde, efficiënte manier met gegevens.

For English subtitles click here

Hoe werkt het?

Heijmans Project ID passen we toe op de meeste projecten die vanaf 1 november 2019 in uitvoering starten.

  • Vóór de start van werkzaamheden melden we bedrijven aan in een nieuw systeem. Dit geldt zowel voor Heijmans als voor onderaannemers, zzp’ers en leveranciers. Deze bedrijven nodigen vervolgens de personen die op de bouwplaats gaan werken uit;
  • Per persoon is dat nog maar één keer nodig: het telkens opnieuw invoeren van gegevens per project is verleden tijd;
  • Aangemelde personen krijgen één persoonlijke pas, waarmee ze álle Heijmans bouwplaatsen waar ze gaan werken kunnen betreden.Gegevens die eenmaal zijn ingevoerd voor één project, kunnen namelijk ook gebuikt worden op een volgend project;
  • We vragen alleen strikt noodzakelijke gegevens op.

Handleidingen

Videohandleiding uitvoerder Heijmans

Videohandleiding onderaannemers Heijmans

Ondersteuning

De Heijmans Project ID supportorganisatie biedt continu ondersteuning in de voorbereiding, opstart en tijdens de volledige looptijd van het project. De supportorganisatie staat tevens klaar voor onderaannemers, zzp’ers en leveranciers.

Neem contact met ons op