Skip to content
Royal FloraHolland gunt Heijmans definitief meerjarig onderhoudscontract

Royal FloraHolland gunt Heijmans definitief meerjarig onderhoudscontract

28 februari 2024, 18:25

Royal FloraHolland (RFH) kiest Heijmans als nieuwe meerjarige partner voor de Hard Services dienstverlening. Heijmans zal, na contractondertekening van het zesjarige onderhoudscontract, zijn expertise inzetten voor het technisch onderhoud en beheer van de terreinen, gebouwen en technische installaties van drie locaties van RFH in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk. In de dienstverlening is opgenomen dat de medewerkers die nu het onderhoud en beheer verzorgen van rechtswege overgaan naar Heijmans. Het onderhoudscontract heeft een waarde van circa € 15 miljoen per jaar. In totaal is het te beheren bebouwd oppervlak 1,8 miljoen vierkante meter.

Samenwerking

RFH ziet in Heijmans een samenwerkingspartner die een match heeft met de eigen cultuur, kan bijdragen aan de duurzaamheidsambities en die toegevoegde waarde levert en grip kan houden op de kosten.

Plek voor huidige medewerkers

Om in verbinding te staan met RFH en om de dienstverlening te waarborgen zal Heijmans zich zo dicht mogelijk bij RFH organiseren op de drie locaties. Een belangrijk onderdeel van deze nieuwe overeenkomst is dat huidige medewerkers (circa 80) mee overgaan naar Heijmans. Heijmans zal een zorgvuldig proces met aandacht voor de medewerkers doorlopen om deze vakkundige mensen een warm welkom te geven. De Ondernemingsraad Heijmans is hier ook bij betrokken.

Contract

Het contract start 1 mei 2024, loopt initieel zes jaar en kan vervolgens jaarlijks in samenspraak worden verlengd.

Een belangrijk onderdeel van deze nieuwe overeenkomst is dat huidige medewerkers (circa 80) mee overgaan naar Heijmans.

Neem contact met ons op