Skip to content
Dag van de Bouw 2024 bij de werkzaamheden van Heijmans in Lauwersmeerdijk.
Heijmans opent de bouwhekken

Bezoekers genieten van de Dag van de Bouw

8 juni 2024, 16:30

De bouwhekken stonden vandaag – zaterdag 8 juni – open voor publiek tijdens de Dag van de Bouw. Ook Heijmans deed mee en liet zien hoe we samen bouwen aan een gezonde leefomgeving!

Heijmans was een van de vele deelnemende bedrijven en opende meerdere bouwlocaties voor geïnteresseerden. Onze collega’s stonden klaar om uitleg te geven over lopende projecten en innovaties die bijdragen aan een duurzame en gezonde leefomgeving. Van woningbouwprojecten tot infrastructurele werken, bezoekers kregen een uniek kijkje achter de schermen en konden zien hoe wij dagelijks samen werken aan een gezonde leefomgeving.

Positieve reacties

De dag werd positief ontvangen door de bezoekers. Zij waren onder de indruk van het vakmanschap dat komt kijken bij de verschillende projecten. “Fijn om vragen te kunnen stellen en met eigen ogen te zien hoe het er op een bouwplaats aan toe gaat”, aldus een van de bezoekers.

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland en werd dit jaar voor de 17e keer gehouden. Het evenement biedt bouwlocaties door heel Nederland de gelegenheid hun hekken open te stellen voor het publiek. Bezoekers kunnen zo kennismaken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw- en infrasector.