Skip to content
Buurtbewoner praat met ontwikkelaar en bouwer over het verduurzamen in renovatieproject Heijmans Bwoond

5-stappenplan

In een gesprek nemen we samen de verduurzamingsambitie door. Onze ambitie? Een langdurige samenwerking. Hoe tevreden zijn woningcorporaties met verduurzamingstrajecten en waar ligt dat aan?

Lees hier het uitgebreide onderzoek van adviesbureau Jonge Honden onder elf corporaties.

Met een quickscan brengen we bewoners- en corporatiewensen in kaart en maken een uitgebreide analyse met heldere vertrekpunten en vervolgstappen.

Daarna volgt een onderzoek waarin we kijken naar constructie, bouwkundige staat, installatie en regelgeving. We matchen dit met de bewonerswensen. Het resultaat is een concreet verduurzamingsadvies op basis van de voorgestelde scenario’s.

Na keuze van een scenario, maken we een technisch ontwerp en een bewonerscommunicatieplan met een helder beeld van impact van de verduurzaming en renovatie voor de bewoners.

Aan de slag! Met een sociaal uitvoeringsteam en heldere communicatie creëren we begrip en brengen we het gevoel van overlast tot een minimum.

De bewoners kunnen gebruik gaan maken van hun vernieuwde woning. Wij zorgen voor de evaluatie en overdracht zodat het proces iedere keer weer verbetert en slimmer verduurzaamt.

Ontvang meer informatie over Heijmans B'woond

Bestaande leefomgeving slimmer verduurzamen met oog voor de bewoners en welzijn. Hiervoor gebruiken we een helder 5-stappenplan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Vul onderstaande formulier in en ontvang de brochure.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement