Skip to content
Heijmans_leerling_elektrotechniek_BrittHendriks_UTwente_services januari 2022.jpg

Ik wil voor Heijmans werken, en nu?

Wil jij als onderaannemer een bijdrage leveren aan de projecten van Heijmans? Wij zijn de makers van een gezonde leefomgeving, door doeltreffend en ambitieus te zijn in onze eigen ontwikkeling op het gebied van Verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Door ons continu te verbeteren blijven we een betrouwbare partner. Door te verslimmen zorgen we voor meerwaarde. Door te verduurzamen leveren we lange termijn oplossingen

Dit zijn de ingrediƫnten voor de gezonde leefomgeving. Indien je als leverancier een bijdrage wil of kan leveren op een van onze projecten, bekijk dan onze projecten om te zien waar we aan de slag zijn. Om als leverancier in aanmerking te komen voor een samenwerking is het van belang om na te gaan of je als leverancier voldoet aan de voorwaarden om op een goede en veilige manier met elkaar samen te werken.

We werken veilig of we werken niet

Hiervoor is Heijmans o.a. VCA gecertificeerd, en mede ondertekenaar van de Governance Code Veiligheid in de Bouw. Dit vragen we ook van onze leveranciers en onderaannemers. Al onze onderaannemers met medewerkers in dienst dienen een VCA-bedrijfscertificering te hebben alsmede een SCL-certificaat. Al onze ZZP'ers dienen een VCA-VOL te hebben. Verder ten behoeve van de keten / inleen aansprakelijkheid dienen onze onderaannemers met medewerkers in dienst een G-rekening alsmede minimaal iedere 3 maanden een recente WKA-verklaring (tot en met de laatste facturen betaald zijn). Uiteraard zijn andere (ISO) kwaliteits- en duurzaamheidseisen welkom om gezamenlijk verder te kunnen bouwen aan de gezonde leefomgeving.

Voldoe je aan bovenstaande vereisten en wil je jouw bedrijf kenbaar maken bij Heijmans, mail naar hi_inkoop@heijmans.nl en dan nemen wij contact op.