Skip to content
Heijmans &CO - vastgoed - stadswijken - samenwerken
Heijmans &CO

Strategisch partner

Heijmans is dé ervaren, wendbare gebiedsontwikkelaar, die deze integrale aanpak en samenwerking weet te organiseren. We zijn zeker 10 tot 20 jaar betrokken bij de wijken waar we aan werken. De wijk ontwikkelt zich geleidelijk en is nooit af. We brengen en houden de vaart erin. We investeren, ook op plekken waar anderen dat (nog) niet doen. ​We zijn langjarig betrokken van het prille begin tot het veerkrachtige eindresultaat.

Strategisch partner

We investeren in relaties met lokale partners en gemeenschap. We definiëren gedeelde ambities als koers. En we leren en ontwikkelen sámen. Zo smeden we sterke banden die tegen een stootje kunnen. Ook wanneer het niet loopt zoals gepland. We worden gewaardeerd om onze open houding, vindingrijkheid en we weten van aanpakken.

We hebben veel expertise in huis en een netwerk van partners en specialisten, die we bij een opgave betrekken. Zoals bewonersinitiatief, (thuis)zorg, bewegen en stadsnatuur. Connecting the dots.


Een team dat de taal spreekt

Heijmans &CO wordt gedragen door een bekwaam en -bevlogen team. We wisselen onderling best practices uit van de verschillende projecten, waar we als Heijmans aan werken. Zo delen we zoveel mogelijk actuele kennis en ervaring. 

Een flink aantal collega’s hebben corporatie-ervaring en affiniteit met herstructurering van stadswijken. We kennen de actuele ontwikkelingen in het speelveld, in wet- en regelgeving, in de wijken. Kortom: we spreken de taal. Eerdere projecten leerden ons dat juist dit helpt om elkaar sneller en beter te begrijpen. Vanuit dat begrip ontstaan de oplossingen vaak als vanzelf.


Samenwerken aan stadswijken

Wil je meer lezen over de werkwijze Heijmans &CO? Vraag hier de digitale versie van onze pocket aan.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement

Meer informatie