Skip to content
be_safe_header_image.jpg
COVID-19 pakket

BE Safe

Alle gebruikers hebben recht op een veilig en gezond verblijf in jouw gebouw. Je wilt daarom slim kunnen sturen op de bezetting, benutting, hygiëne en het binnenklimaat. Maak jouw pand klaar voor werken en verblijven in de 1,5 metersamenleving.

Een coronaproof gebouw

Als online contact weer offline ontmoeten wordt is veiligheid voor je mensen, klanten en bezoekers een pre. Op kantoor, in musea of binnen instellingen: 1,5 meter is de nieuwe standaard. Maar er is meer nodig dan voldoende verblijfsafstand zoals een schone omgeving en een gezond binnenklimaat. BE Safe stuurt slim gebouwbeheer, inrichting én gebruik. Real time en historische data maken het op elk device inzichtelijk voor het management, de facility en gebruikers van je gebouw. En beheersbaar.

Een volledige integratie van gegevens zorgt er ook voor dat die veiligheid op lange termijn geborgd is. Een toekomststrategie waar elke gebouwbeheerder rekening mee moet gaan houden. Relevant ten tijde van COVID-19 en voor het toekomstige werken.

Een veilig verblijf

Met BE Safe heb je grip op een veilige terugkeer en verblijf in je gebouw. Dat vraagt om meer dan alleen werkplekken die ver genoeg uit elkaar staan. Naast het faciliteren van voldoende afstand, vraagt het om aandacht voor een gezond binnenklimaat, goede hygiënemaatregelen en slimme benutting van je gebouw. Zo creëer je daadwerkelijk vertrouwen in een beschikbare, veilige en schone (werk)plek.

BE Safe biedt een integrale oplossing vanuit drie bestaande diensten van Beyond Eyes: BE Equipped, BE Vital en BE Clean. Niet alleen techniek, maar een bundeling van data, advies en realisatie met gegarandeerd resultaat.

BE Clean met slimme signalering voor schoonmaak

Er geldt een nieuwe hygiënenorm met minimale verspreidingsrisico’s. Weet jij waar en hoe lang welke werkplek of ruimte bezet is? Slimme sensoren geven beter inzicht in het gebruik van je pand. Hoe specifieker deze (anonieme) data, hoe hoger het servicelevel van de schoonmaak. En de beleving ervan dankzij directe zichtbaarheid van waar en wanneer is schoongemaakt. Tel inzet van de juiste hulpmiddelen en wendbaarheid daarbij op en je zit safe met tevredenheid en gastvrijheid. Voor alle gebruikers van je pand.

cleaning_reserve.jpg

BE Vital met een gezond, duurzaam en veilig binnenklimaat

Je wil een veilig en gezond binnenklimaat voor alle gebruikers. Zorgen voor verse lucht en verspreiding van virusdeeltjes voorkomen. We helpen je installaties aanpassen op basis van de actuele bezetting. Denk aan ventilatiesystemen beheersen door bedrijfstijden te verlengen, 100% gezonde buitenlucht binnenhalen en decentrale luchtcirculatie uitschakelen. De opmaat naar een duurzaam, vitaal en veilig gebouw zonder energieverspilling.

BE Equipped met optimale bezetting en benutting

Je mensen, klanten en bezoekers zijn inmiddels vaker aanwezig. Anderhalve meter afstand is daarbij de standaard. Is jouw gebouw hierop ingericht? Met voldoende ruimte tussen de werkplekken. Slimme benutting van de vierkante meters. Logische routering en efficiënte reservering. BE Equipped ondersteunt de ideale bezettingsgraad met smart inzicht. Algoritmes berekenen de beste en veiligste bureauopstelling en looproutes. Zo kan iedereen met een gerust hart aan de slag.

Meer informatie?

Benieuwd naar meer informatie over BE Safe? Klik hier om direct onze leaflet aan te vragen! Kijk ook op de website van BE Safe.