Skip to content
Inspirerende huiskamersessies tijdens

Smart Buildings event

Hoe weet je of jouw gebouw optimaal presteert en het de gebouwgebruikers maximaal faciliteert? Op donderdag 5 oktober vindt de vijfde editie van het Smart Buildings- evenement plaats. Hét event over gebouwautomatisering, met aandacht voor blije en tevreden gebouwgebruikers. Het thema deze editie is de energietransitie. Heijmans is trotse partner van dit event. We nodigen je graag uit!

Tijdens het event in De Woonindustrie in Nieuwegein nemen we je mee in onze visie. We delen tijdens 4 verschillende huiskamersessies inspirerende cases uit de praktijk:

  • Hoe helpt data de Rabobank met grip op haar vastgoed? Hoe vertaal je een vastgoedportefeuille naar een informatiemodel dat je in staat stelt de juiste keuzes te maken voor je gebouw, faciliteiten en het gebruik daarvan?
  • Hoe kom je van duurzame ambities naar concreet resultaat? Hoe kun je in 4 stappen jouw gebouw verduurzamen en daarmee toekomstvastwaarde creëren?
  • Smart Buildings: 7 redenen waarom je er niet aan moet beginnen. Wat is de zin en onzin van een smart building?
  • Nationaal Militair Museum, het slimste museum van Nederland: Hoe zet je data, technologie en vakmanschap in zodat het aantoonbaar resulteert in een tevreden bezoeker, kosten- en energiebesparing?

Ieder half uur kunnen er maximaal 10 bezoekers aanschuiven om in een kleine intieme setting te sparren over uitdagingen en oplossingen. Kom jij ook naar een of meerdere huiskamersessies?

Meld je gratis aan voor Smart Buildings, voor een dag vol inspiratie en kennisuitwisseling.