Skip to content
toekomstvastwaarde-greenfriday
Eerste gezamenlijke stap naar toekomstvastwaarde

350 bomen geplant tijdens Green Friday

28 november 2022


Tijdens het Kennisevent Toekomstvastwaarde hebben we gezamenlijk met onze relaties de eerste stap naar toekomstvastwaarde gezet. Voor alle relaties en deelnemers die tijdens het Kennisevent Toekomstvastwaarde een duimafdruk plaatsten, doneerde Heijmans een boom via Trees for All. Fierder Onderwijs deed daar nog een donatie van 100 bomen bovenop. Tijdens Green Friday op vrijdag 25 november zijn de bomen geplant, waarbij Eelke Stellingwerf (regiodirecteur Noord-Oost) en Arjan Hengeveld (directeur Utiliteit) een handje hielpen.

Samen met Duurzaam Gebouwd organiseerden we op 17 november het Kennisevent Toekomstvastwaarde bij het Nationaal Militair Museum, waar we relaties kennis lieten maken met toekomstvastwaarde. We geloven bij Heijmans in huisvesting die van nok tot nerf duurzaam is, en voegen maximale waarde toe voor de gebruiker, de omgeving én voor de lange duur: toekomstvastwaarde.

Gezamenlijke stap naar toekomstvastwaarde

Alle aanwezigen mochten tijdens het kennisevent hun duimafdruk zetten aan een getekende boom, waarmee we de boom blaadjes hebben gegeven. “We willen maximale waarde geven aan ons vastgoed en aan onze werk- en leefomgeving,” licht Eelke Stellingwerf toe. “Om de eerste gezamenlijke stap naar toekomstvastwaarde te zetten, plaatsten we tijdens het Kennisevent Toekomstvastwaarde onze duimafdrukken op een boom.”

350 bomen gedoneerd

Voor iedere duimafdruk doneerde Heijmans in samenwerking met Trees for All een boom. Het eindsaldo kwam uit op 350 bomen, waarvan 100 gedoneerd door Fierder Onderwijs, die op Green Friday werden geplant. Met het planten van deze bomen investeren we samen in een gezonde en duurzame toekomst.

Eerste Green Friday Forest Event

Trees for All zet zich in voor een bosrijke wereld, door bomen te planten in binnen- en buitenland en mensen bewust te maken van het belang van bomen. Op vrijdag 25 november was het Black Friday, een dag waarop veel retailers hoge kortingen geven en consumenten aanmoedigen tot het kopen van producten. Als tegenbeweging organiseerde Trees for All het eerste Green Friday Forest Event organiseerde. Zo moedigen ze bedrijven en consumenten aan om te investeren in een groene planeet, in plaats van meer spullen te kopen. Green Friday was een groot succes: er deden maar liefst 260 bedrijven mee, waaronder Heijmans. Samen plantten we ruim 20.550 bomen in het Green Friday Forest.