Skip to content
Maak het mee-Jaryd-monteur bouw en techniek.jpg
Maak het mee als

Monteur bij Heijmans Services

Eén ding is zeker: je komt op bijzondere plekken als je als monteur bij Heijmans Services aan de slag gaat. We zijn namelijk bij honderden bijzondere gebouwen door het hele land dé partner op het gebied van beheer, onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Ziekenhuizen, scholen, vliegvelden, ministeries, musea, universiteiten, datacenters, hightechbedrijven: allemaal vertrouwen ze op onze kennis en ervaring. En binnenkort ook op jouw technische expertise?


Baan vol mogelijkheden

Als monteur zorg je dat de installaties in panden volledig up-to-date, comfortabel en betrouwbaar zijn én blijven. Belangrijk, want het werk bij al deze organisaties moet door blijven gaan. Je focust bij ons op een van de technische domeinen: elektrotechniek, (werktuig)bouwkunde of beveiligings- en brandmeldtechniek. Samen met jou kijken we welk werk het beste bij je past. Misschien ga je wel als servicemonteur elektrotechniek aan de slag op Schiphol. Of zorg jij dat de werktuigbouwkundige installaties in het Jeroen Bosch Ziekenhuis optimaal werken.

Benieuwd waar je allemaal nog meer actief kunt zijn? Neem eens een kijkje op onze projectenpagina. Of bekijk alle passende vacatures als monteur.

Maak het mee als monteur bij Heijmans Services.

Aan de slag in je eigen regio

Van Drachten tot Geleen: met negen vestigingen door het hele land staan we als Heijmans Services altijd dicht bij onze opdrachtgevers. Daarbij werkt iedere regio voor unieke opdrachtgevers. Wist je bijvoorbeeld dat …

  • … we een eigen kantoor op Schiphol hebben? Werken met uitzicht op stijgende en landende vliegtuigen, dat je wil je toch?
  • … we in Utrecht onze eigen afdeling Safety & Security hebben die werkt aan uitdagende projecten op het gebied van veiligheid?
  • … we samen met drie andere partijen het beheer en onderhoud verzorgen bij ASML in Veldhoven, een campus die bruist van de techniek?
  • … we ook verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud bij diverse ministeries in Den Haag en zo zorgen dat duizenden ambtenaren hun werk goed kunnen doen?

Je gaat aan de slag in de regio waarin je woont. Welke locatie dat ook is: je krijgt een verantwoordelijke, uitdagende en gevarieerde baan. In een hecht team met enthousiaste en gedreven vaklieden, waar het niet uitmaakt waar je vandaan komt en of je starter of bijna-gepensioneerde bent. We luisteren naar elkaar en denken samen na hoe we het werk steeds beter kunnen uitvoeren.

De combinatie van techniek, uitdaging en afwisseling maakt mijn functie interessant. Daarnaast krijg je hier alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Zo begon ik zelf als hulpmonteur en mag ik me nu servicemonteur noemen. Dat is het mooie van Heijmans: als je graag wilt groeien in je werk, dan kun je hier veel kanten op.
Valdemar de Jong

Weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet?

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer aan een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden? Bekijk alvast het sollicitatieproces.

Stappen

Appen, mailen of juist een leuk filmpje? Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet in de vorm die bij jou past en binnen 5 werkdagen ontvang jij een reactie van ons.

Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar kennen. Wij zijn benieuwd naar jouw werkervaring. Natuurlijk vertellen we ook genoeg over Heijmans en de functie. Stel gerust veel vragen tussendoor.

Het tweede gesprek is op één van onze kantoor- of projectlocaties of je loopt mee met een collega.

Wij sturen je een goed aanbod en bespreken dit altijd samen door zodat jij een goede keuze kan maken. Wanneer jij het aanbod accepteert ontvang je het definitieve contract. Alle stappen zijn gezet! Welkom bij Heijmans. We kijken er naar uit om samen te gaan werken.

Neem contact met ons op