Skip to content
Header referral campagne

Maak het mee

We zoeken nieuwe collega's, een nieuwe jij...

Om samen te bouwen aan een gezonde leefomgeving en Nederland steeds een stukje mooier te maken. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Help jij iemand uit jouw netwerk aan een baan bij Heijmans? Dat is niet alleen leuk, maar ook financieel interessant. Want wanneer een door jou aangedragen kandidaat bij ons start, ontvang jij € 1.500,- bruto.

Heb je iemand gevonden die jij wilt aandragen? Lees verder en druk dan op de gele knop.

Maak het (samen) mee.


Hoe draag je een kandidaat aan?

Als jij het eerste contact hebt gelegd, kan jouw kandidaat in de vacature rustig nalezen hoe het is om te werken bij Heijmans en hoe de functie eruit ziet. Is er geen passende vacature beschikbaar maar ben je er wel van overtuigd dat de kandidaat bij Heijmans past, laat dit dan vooral weten!

Jouw kandidaat kan rechtstreeks op een vacature solliciteren en jouw naam vermelden. Of jij kan via het formulier jullie contactgegevens achter laten. Uiteraard moet hij of zij er wel van op de hoogte zijn dat je deze gegevens deelt.

Eén van onze recruiters neemt contact op met jouw kandidaat en bespreekt de mogelijkheden.

Wordt de door jou aangedragen kandidaat onze nieuwe collega? Super leuk nieuws! Dan ontvang jij bij je eerstvolgende salaris een aanbrengbonus van €1.500 bruto!

Potentiële medewerkers horen liever van jou hoe het is om bij Heijmans te werken.

Spelregels Heijmans Aanbrengprogramma

Bijna iedereen kan deelnemen:

Medewerkers, gedetacheerden én stagiaires in dienst van Heijmans ontvangen bij een succesvolle match een aanbrengpremie van €1.500,- bruto. Voor het aanbrengen van een leerling ontvang je een aanbrengpremie van €750,- bruto.

Maar er zijn een paar uitzonderingen:

  • Directeuren, collega’s betrokken bij de besluitvorming rond de selectiegesprekken, medewerkers van de afdeling HR en recruitment en inhuurprofessionals (zoals zzp’ers of uitzendkrachten) ontvangen geen aanbrengbonus bij een succesvolle match.

Meer weten? Check de spelregels.

Meld hier je kandidaat aan

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement