Skip to content
Maak het mee-Roos-toekomst.jpg
Maak het mee tijdens een

Leertraject

banner-recruitment.jpg

Zoek jij een fijne leerplaats in de bouw? Heijmans heeft de leukste leermeesters in huis, die van jou in no time een vakman maken. En we hebben de tofste bussen! 


Waarom leren bij Heijmans?

  • Een vak leren van de pro’s
  • Kennis gelijk in de praktijk brengen
  • Werken op toffe plekken
  • Je eigen geld verdienen
  • Door het land in een gele bus

Samen met onze leermeesters werk je aan het verbeteren, verslimmen en verduurzamen van de gebouwde omgeving. 

Wat doet Heijmans?

De plekken waar je woont, werkt, plezier maakt en de verbindingen ertussen: Heijmans maakt en verbetert ze. Dat doet het bouwbedrijf al bijna honderd jaar. Jan Heijmans startte in 1923 zijn stratenmakersbedrijf in Rosmalen. Inmiddels is Heijmans uitgegroeid tot een beursgenoteerde onderneming van bijna 5000 mensen met vestigingen in heel Nederland.

Interesse?

Mbo op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, funderingstechniek, elektrotechniek (laagspanningsdistributie) en asfaltverwerking? Wij hebben ongetwijfeld een leerplaats voor je! Hou daarom onze vacaturepagina goed in de gaten. Staat er geen passende leerplaats voor je tussen maar ben je wel enthousiast over Heijmans? Stuur dan een open sollicitatie naar recruitment@heijmans.nl

Wie gingen je voor?

nieuw_even_voorstellen_sebastiaan_den_biggelaar.jpg

Monteur Systeem Integratie Techniek

Twee jaar geleden startte Sebastiaan den Biggelaar (21) bij Heijmans als leerling monteur. "Het fijne aan werken bij Heijmans vind ik de sfeer, de vriendelijke zwaai als je langs loopt, de behulpzaamheid als je ergens niet uit komt en de gezelligheid onderling. Mijn werk bij Heijmans sluit naadloos aan bij de stof die we op school behandelen."

melik_celik_leerling_infra_contact_2.jpg

Monteur elektrotechniek

Achter een bureau zitten is niets voor hem, Melik Celik (19) wilde met zijn handen werken en sprak daarvoor met allerlei bedrijven. "Bij Heijmans had ik een goed gevoel." Nu is hij als leerling elektromonteur op pad met zijn leermeesters Anouar en Mimoun: "Ik leer veel, ben lekker de hele dag bezig en steeds op een andere locatie."

Neem contact met ons op