Skip to content
aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging is essentieel voor de bescherming van mensen, gebouwen en objecten. Met de juiste aanrijdbeveiliging kan Heijmans de mogelijke gevolgen van een dergelijk ongeval minimaliseren of zelfs voorkomen.

Denk aan een weggebruiker die plots moet wijken voor een andere weggebruiker. Opeens vormt hij een groot gevaar voor het naastgelegen distributiecentrum, de medewerkers en alle aanwezige objecten zoals machines en voertuigen.

Veiligheid op maat

Onze specialisten geven advies op maat voor de juiste aanrijdbeveiliging of geleiderail in elke situatie. Stukken geleiderail in parkeergarages, grote magazijnen, distributiecentra en rondom de hoeken van gebouwen: het is maatwerk tot op de vierkante meter. Daarbij bieden we diverse constructies aan: van standaard geleiderail tot leuningconstructies en afschermpalen. Op deze manier zorgen wij voor optimale veiligheid in elke situatie en tegelijkertijd voor een rustig omgevingsbeeld.

Schadeherstel

Mocht er schade zijn aan de aanrijdbeveiliging, dan kunnen wij dit vakkundig ter plaatse repareren. Daarbij herstellen wij, indien nodig, ook schade aan het asfalt of beton.

Innovatief

We gebruiken voornamelijk stalen constructies voor aanrijdbeveiliging. Maar ook het gebruik van duurzame materialen zoals hout is mogelijk. Ook zijn wij specialist in gerenoveerde geleiderail, Reforail. Wij testen materialen op kerend vermogen, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en functionaliteit.

Wilt u advies over aanrijdbeveiliging voor uw object? Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij kunnen u ook van dienst zijn met de juiste markering en belijning of vraag hieronder de factsheet aan.

Vraag factsheet aan

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement

Neem contact met ons op