Skip to content
dji_0038.jpg

Betonverhardingen en mobiele betoncentrales

Betonverhardingen zijn hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme vormen van weg- en terreinverharding. We ontwerpen en realiseren en onderhouden betonverhardingen en brengen in beton getrokken lijnvormige elementen als banden, goten en barriers machinaal aan. We doen dit op zwaar belaste terminals, vliegvelden, fietspaden, bermverharding, wegen en doelgroep stroken. Ook printbeton passen we toe in verschillende kleuren en bestratingspatronen.

Bij Heijmans bent u aan het juiste adres voor duurzame betonverhardingen: de komende dertig jaar heeft u er geen omkijken naar. De betonverhardingen zijn niet alleen duurzaam in onderhoud maar ook in gebruik. De betonverhardingen zijn vormvast en 100% recyclebaar.

Betonadvies

Ook in de voorbereidingsfase van uw project, kan Heijmans u van dienst zijn. Wij voorzien klanten namelijk ook van advies op maat met betrekking tot de samenstelling van het beton, het ontwerp, de uitvoering en het beheer van de betonverhardingen. Op basis van de belasting op het terrein voeren we berekeningen en metingen uit voor een perfect gedimensioneerde constructie.

Mobiele betoncentrale

Met onze mobiele betoncentrales produceren we wanneer de klant erom vraagt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Hiermee is Heijmans de enige bouwer in Nederland. Bovendien kunnen we makkelijker produceren met alternatieven grondstoffen omdat we voor 1 klant produceren en denken we mee in alle mogelijkheden voor die klant.

Ons aanbod varieert van specifiek één aspect, zoals bijvoorbeeld het leveren van beton op samenstelling of alle vooronderzoeken tot het complete plaatje. We hebben het namelijk het hele proces (aanvoer, opbouw, productie) in eigen beheer. Onze BMC-gecertificeerde mobiele centrale is voorzien van een eigen betonlaboratorium voor kwaliteitscontrole.

Mooie duurzame bijkomstigheid is dat we, door de centrale op of nabij de werklocatie te plaatsen, we CO2 neutraler werken.

De voordelen

  • Klant specifieke en complexe betonverhardingen aanleggen
  • Lange levensduur en onderhoudsarm
  • Totale betonproces in eigen beheer
  • Eigen mobiele betoncentrales
  • Hoogwaardige kwaliteit en duurzame gecertificeerd beton
  • Tijdig leveringen garanderen
  • Flexibel
  • Productiediverse soorten cementgebonden funderingstoepassingen zoals B.T.B. en AGRAC

Meer weten over beton?

Wil je meer informatie over betonverhardingen en betonproducties? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem contact met ons op