Skip to content
reomix.jpg
Het asfaltreparatiemiddel dat langer meegaat dan de originele deklaag

Reomix

Beschadigd asfalt kan veel oorzaken hebben: krassen in de deklaag door een ongeluk of afgevallen lading, beschadiging door brand of rafeling door verouderd asfalt. In alle gevallen is het belangrijk om snel een asfaltreparatie uit te voeren want beschadigd asfalt brokkelt af, waardoor het snel in kwaliteit achteruit gaat. Een asfaltreparatiemiddel voorkomt verdere slijtage en verlengt de levensduur van het asfalt.

Duurzaam en kostenefficiënt

Reomix is een asfaltreparatiemiddel dat beschadigingen aan asfalt duurzaam en kostenefficiënt oplost. Het materiaal is snel en makkelijk te verwerken, gietbaar en zelfnivellerend. Omdat het snel uithardt, is de verkeershinder minimaal. Bovendien is de hechting aan het asfalt optimaal, zelfs bij vorst laat het niet los. Heijmans gebruikt Reomix al dertig jaar voor het repareren van beschadigd asfalt. Daarom kunnen we met zekerheid zeggen: Reomix gaat langer mee dan de originele deklaag.

5 voordelen van Reomix

  1. Makkelijk in gebruik, gietbaar en zelfnivellerend
  2. Optimale hechting aan beschadigd asfalt
  3. Binnen 30 minuten overrijdbaar
  4. Gaat langer mee dan de originele deklaag
  5. Verkrijgbaar in lichtgrijze beton-look, zwart asfalt én rood asfalt 

Reomix. Simpel. Strak. Sterk.

Eenvoudig verwerken: Ingieten, gladtrekken, afstrooien

Als de Reomix gemengd is, giet je het op het stuk beschadigd asfalt. Van een rafeling maak je eenvoudig weer een nette lijn door een stuk af te plakken met tape. Na het ingieten, volstaat het om het mengsel met een spaan glad te trekken. Aangebracht tape verwijder je binnen 3 minuten. Ten slotte strooi je het asfaltreparatiemiddel af met Mandurax, om de vereiste stroefheid te garanderen.

Drie componenten, één oersterk resultaat

Reomix is te gebruiken op alle soorten asfalt en beschikbaar in verschillende kleuren. Enige vereisten zijn een droge en stofvrije ondergrond en een buitentemperatuur van minimaal 5°. Het asfaltreparatiemiddel bestaat uit drie componenten. Eerst meng je de vaste stof met de vloeistof. Daarna voeg je de verharder toe en meng je nogmaals. We raden aan om bij het mengen adembescherming te dragen, omdat er stofvorming kan ontstaan.

Reomix, geschikt voor:

  • Het repareren van beschadigingen, gaten, groeven, rafeling en schrale plekken in asfalt
  • Het uitvullen van asfaltverzakkingen of -spoorvorming
  • Het lijmen van betonelementen op asfalt

Bestel Reomix

Bestel eenvoudig de juiste hoeveelheid Reomix via onderstaande knop.

Of neem contact op met een van onze specialisten:

Neem contact met ons op