Skip to content
toegangscontrole
Weet wie er toegang heeft

Toegangscontrole

U wilt graag zelf bepalen wie er waar en wanneer naar binnen mag in uw pand. Reguleer de toegang tot het pand, het terrein of ruimtes in uw gebouw met slimme systemen voor toegangscontrole. Met voor iedere bezoeker of medewerker zijn eigen privileges. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van toegangscontrole kunnen wij u verder helpen met het juiste toegangscontrolesysteem. Met als doel om ongenodigde gasten buiten te houden en uw personeel veilig te laten werken.

3 manieren om toegang te controleren

  1. Met een pasje
  2. Met een wachtwoord/code
  3. Met een vingerafdruk, handpalm of irisscan

Aan de slag

Gaat u aan de slag met een nieuwe toegangscontrole of gaat u uw huidige installaties vernieuwen? Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor een quick-scan of een risicoanalyse. Wij adviseren u over het juiste toegangsplan voor uw organisatie.

Het hangt af van de zwaarte van beveiliging of deze oplossingen afzonderlijk worden ingezet of dat er een combinatie van deze mogelijkheden is gewenst. Het is belangrijk dat de oplossingen gebruiksvriendelijk zijn voor degene die toegang hebben end at het niet mogelijk is binnen te komen voor onbevoegden.

Neem contact met ons op