Skip to content
securitymanagement
Daar waar alles samenkomt

Security management

Security management combineert inbraakbeveiliging, toegangscontrole en andere veiligheidsinformatie in één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk systeem. Het security management systeem voor meldkamers, verkeerscentrales en nautische centrales laat precies zien wat er op dat moment belangrijk is.

Bij Heijmans realiseren we security management systemen om te monitoren en te controleren, en om te analyseren en rapporteren. Al die informatie toont patronen in gebeurtenissen en veranderingen of maakt precies op tijd zichtbaar wat er op dat moment aandacht vraagt. Dankzij ons security management systeem kunnen opdrachtgevers hun beveiligingssysteem eenvoudiger beheren.

Maatwerk door specialisten

Het security management systeem is vaak maatwerk. Bij Heijmans werken we volledig merkonafhankelijk, dus zijn we niet gebonden aan leveranciers. Bovendien zijn we gewend om gefaseerd te werken op locaties met kritische infrastructuur, die altijd beschikbaar moeten blijven, op het hoogste kwaliteitsniveau. Dankzij onze 24/7 servicedienst is altijd de gewenste ondersteuning beschikbaar.

Security management systemen

Dankzij geïntegreerde oplossingen voor centrale meldkamers brengen we visualisatie, signaalloutering, werkplekbediening en de integratie van bijkomende apparatuur samen in één managementsysteem voor safety en security.

Heijmans Touch Interface

De Heijmans Touch Interface (HTI) is het Multi-aanraak Paneel (MAP) dat we zelf ontwikkelden om video, audio en intercom vanuit één overzicht te beheren. De HTI combineert de afzonderlijke systemen, om bijvoorbeeld bellen, camerabesturing, intercom- en marifoonverbindingen nog gebruiksvriendelijker te maken.

Netwerken

Heijmans is gespecialiseerd in advies, ontwerp en realisatie van geavanceerde netwerkomgevingen. Onze IT-professionals en netwerkspecialisten weten wat er aan kritische infrastructuur nodig is om alle video, audio en andere verbindingen optimaal te laten werken.

Meer weten?

Neem contact op met onze specialisten, wij helpen graag.

Neem contact met ons op