Skip to content
inbraakbeveiliging
Maak het ze niet te makkelijk

Inbraakbeveiliging

Om ongewenst bezoek buiten te houden en onbevoegde beïnvloeding tegen te gaan versterkt u uw gebouw met inbraakbeveiliging. Bij inbraakbeveiliging draait het om goede detectie. De juiste sensoren voor de waarneming van beweging, trilling of geluid en de juiste analyse in de centrale meldkamer.

Heijmans Safety & Security helpt u bij het opstellen van een Programma van Eisen. Wij zijn BORG gecertificeerd en beschikken over specialistische kennis op het gebied van wet- en regelgeving en engineering. Wij kennen de verschillende niveaus van beveiliging, afhankelijk van uw risico’s.

Integrale aanpak

Inbraakbeveiliging komt nooit alleen. Wij kijken naar uw opgave met een gecombineerde bril. Zo kunnen we het best uw risico’s inschatten en in kaart brengen welke systemen het beste passen bij uw situatie. Door onze grote projectorganisatie en ons gecertificeerde personeel zijn we in staat om bestaande en nieuwe systemen te integreren. Denk daarbij aan camerabeveiliging, toegangscontrole, bouwkundige beveiliging, en meldkamerinrichting.

Aan de slag

Gaat u aan de slag met inbraakbeveiliging of gaat u uw huidige installatie vernieuwen? Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor een quick-scan of een risicoanalyse. Onze gecertificeerde beveiligingsexperts komen bij u langs voor een uitgebreide inspectie en inventarisatie. Wij adviseren u over het juiste beveiligingsplan voor uw organisatie.

Neem contact met ons op